Închide meniul

Laszlo Balint, în pericol să fie demis de la Universitatea Craiova! Anunțul șocant făcut de Sorin Cârțu după victoria cu FC U Craiova 1948

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 august 2022, 0:53

Laszlo Balint, în pericol să fie demis de la Universitatea Craiova! Anunțul șocant făcut de Sorin Cârțu după victoria cu FC U Craiova 1948

Laszlo Balint, în pericol să fie demis de la Universitatea Craiova

Laszlo Balint, într-un meci pentru Universitatea Craiova / Hepta

Laszlo Balint e în continuare în pericol să fie demis de la Universitatea Craiova, chiar dacă echipa sa a învins-o pe rivala FC U Craiova 1948. Anunțul șocant a fost făcut de Sorin Cârțu, președintele formației lui Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În spațiul public s-a speculat că Laszlo Balint ar fi urmat să fie demis de la Universitatea Craiova în cazul în care pierdea meciul cu FC U Craiova 1948. A fost victorie pentru echipa lui Mihai Rotaru, însă tehnicianul tot nu este sigur de postul său.

Laszlo Balint, în pericol să fie demis de la Universitatea Craiova

Sorin Cârțu nu e impresionat de succesul din derby-ul Băniei, ba chiar e în continuare supărat pe debutul ezitant de sezon al Universității Craiova. Întrebat dacă Laszlo Balint va fi pe bancă la returul cu Zorya din Conference League, Cârțu a dat un răspuns șocant.

„La toți antrenorii de la Craiova tot timpul scaunul se clatină când nu sunt rezultate. (n.r. – va fi Laszlo Balint pe bancă la returul cu Zorya?) Nu știu. Orice se poate întâmpla. Au fost victorie astăzi, dar până acum înfrângeri. Niciodată nu știi ce se poate întâmpla. Aia vreau, să ne calificăm”, a spus Sorin Cârțu, conform prosport.ro.

Universitatea Craiova va juca joi manșa retur a duelului cu Zorya din turul trei preliminar Conference League. În tur, oltenii au pierdut cu 0-1.

Reclamă

Doar două victorii are Laszlo Balint la Universitatea Craiova: 3-0 cu Vllaznia și 2-1 cu FC U Craiova 1948. A mai înregistrat două înfrângeri (0-1 cu Rapid și 0-1 cu Zorya) și trei remize (2-2 cu Sepsi, 1-1 cu Vllaznia și 1-1 cu U Cluj).

Laszlo Balint a fost adus la Universitatea Craiova după ce Laurențiu Reghecampf a fost demis pentru că nu a câștigat niciun trofeu în sezonul precedent.

Andrei Ivan: „Sincer? Nu îmi place cum arată jocul!”

Andrei Ivan e sincer după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Atacantul a deschis scorul în „Bătălia Olteniei”, dar a criticat prestaţia echipei sale.

Reclamă 4 / 0/3

„Suntem bucuroşi că am câştigat. Nu o mai făcusem de câteva etape. Sincer nu îmi place cum arată jocul. Jucăm din trei în trei zile. Ne-am cam dominat. Nu este vorba că nu mai pot juca. La fiecare duel, adversarul mă loveşte în zona unde mă doare.

Astăzi am jucat doar o repriză, probabil ca să fiu apt pentru meciul din Conference League. În Polonia ne-au dominat rău. Vom vedea mâine ce vom face. La meci au fost două galerii frumoase. Stadionul a fost plin. Fanii ne-au susţinut de la spate”, a declarat Andrei Ivan pentru Digi Sport.

Laszlo Balint le dă peste nas rivalilor după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2

Laszlo Balint a dezvăluit că a avut un singur gând înaintea derby-ului: victorie indiferent de orice. Astfel, Universitatea Craiova a câştigat după ce a fost dominată la mai multe capitole.

„Vreau să felicit băieţii. Au făcut un efort admirabil. Au jucat ceea ce trebuie. Grupul a fost foarte unit. Ştiam că trebuie să suferim. Totul e bine când se termină cu bine. Bifăm prima victorie într-un meci important pentru noi. E normal să fie momente şi momente. Mă bucură foarte mult reacţia după golul primit. Nu am reuşit să concretizăm.Dacă reuşeam să marcăm rapid şi golul 3, aveam un final mai liniştit. Posesia nu câştigă meciuri. Suntem într-o perioadă în care trebuia să securizăm rezultatul. Ştiam că o să avem spaţii şi că o să putem să accelerăm. Eu îmi amintesc de o singură ocazie mare. Am avut meciuri în care am dominat şi am pierdut. Am vrut să securizăm rezultatul. Degeaba jucam bine, dacă la final am fi plâns.
Sunt mulţumit de lot, se lucrează la acest aspect. Nu trebuie să cădem. Această victorie este foarte importantă. Sunt trei puncte câştigate”, a declarat Laszlo Balint pentru Digi Sport.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și