Închide meniul
VIDEO

Valentin Gheorghe a marcat un gol senzaţional cu Fenerbahce, la trei minute după ce a fost trimis pe teren

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 august 2022, 0:09

Valentin Gheorghe a marcat un gol senzaţional cu Fenerbahce, la trei minute după ce a fost trimis pe teren

Valentin Gheorghe a marcat un gol senzaţional în deplasarea de la Fenerbahce

Instagram Umraniyespor

Valentin Gheorghe a marcat un gol senzaţional cu Fenerbahce, la 3 după ce a fost trimis pe teren. Acesta a fost meciul de debut al fostului jucător de la FCSB la Umraniyespor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Gheorghe a fost trimis pe teren în minutul 65, în locul lui Yonathan Del Valle. În acel moment, Fenerbahce conducea cu 2-1.

Valentin Gheorghe a marcat un gol senzaţional cu Fenerbahce

Peste numai 3 minute, Valentin Gheorghe avea să marcheze un gol senzaţional. Oguz Gurbulak i-a pasat direct din corner, iar fostul jucător de la FCSB a tras din prima de la marginea careului.

Până la urmă, deşi echipa sa a întors scorul, Fenerbahce avea să egaleze în prelungirile partidei: 3-3.

Reclamă

Valentin Gheorghe a semnat această vară cu Umraniyespor

Valentin Gheorghe a avut 29 de apariții pentru FCSB, în toate competițiile, reușind să înscrie 7 goluri. Valentin Gheorghe a semnat cu FCSB în toamna anului 2021, după despărțirea de Astra Giurgiu. Gigi Becali a plătit 250.000 de euro pentru jucătorul de 25 de ani, la vremea respectivă.

Gheorghe a fost trimis în primul „11” numai în 8 meciuri. În această vară a semnat cu echipa din Turcia, acolo unde are un salariu de 25.000 de euro pe lună. Umraniyespor a promovat în prima ligă din Turcia după ce a încheiat pe locul 2, cu 70 de puncte, în eșalonul secund.

„Bun venit, Valentin! Clubul nostru a semnat cu mijlocașul de bandă Valentin Gheorghe, în vârstă de 25 de ani, care vine de la Steaua București (n.r. – FCSB), sub formă de împrumut pe 1 an cu opţiune de cumpărare. Îi urăm bun venit lui Valentin și îi dorim succes”, a fost anunţul făcut de Umraniyespor, pe Instagram, în momentul în care jucătorul a fost prezentat.

Reclamă 4 / 0/3

Am ales pentru că e un campionat important, e un campionat mult mai puternic decât cel al României şi îmi doresc să reuşesc acolo. Mi-a spus impresarul cu care lucrez de echipă, am căutat-o şi am văzut că e o echipă ce trebuie, e şi în istanbul, sper să fie ok. Chiar nu mă aşteptam, a venit aşa foarte rapid, din scurt, în două zile s-a rez totul. Sunt încrezător şi sper să fie totul bine”, spunea şi Valentin Gheorghe în momentul în care a plecat de a FCSB.

Mihai Stoica a dezvăluit adevăratul motiv pentru ca Vali Gheorghe a plecat de la FCSB

Managerul general al vicecampioanei l-a dat de gol pe Gigi Becali şi a oferit detalii despre mutarea surprinzătoare. MM regretă că s-a renunţat la Vali Gheorghe, dar a ţinut să anunţe că jucătorul nu era pe placul patronului.

El a venit, a fost dorinţa lui să meargă. El nu era titular anul trecut, când Coman nu era. Vali Gheorghe, poziţia lui e clară, atacant lateral stânga. Vă spun, mie îmi pare rău că pleacă. Ţin foarte mult la el, îmi place foarte mult, e un băiat de vestiar. Nu era printre preferaţii patronului, voia altceva acolo.

În mod normal, prindea mai puţine minute ca anul trecut. Era a treia variantă, după Coman şi Octavian Popescu. Nu puteam să-l blocăm, să nu câştige dublu faţă de ce ia la noi”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și