Închide meniul
VIDEO

Valentin Gheorghe a marcat un gol senzaţional cu Fenerbahce, la trei minute după ce a fost trimis pe teren

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 august 2022, 0:09

Valentin Gheorghe a marcat un gol senzaţional cu Fenerbahce, la trei minute după ce a fost trimis pe teren

Valentin Gheorghe a marcat un gol senzaţional în deplasarea de la Fenerbahce

Instagram Umraniyespor

  • Valentin Gheorghe a marcat un gol senzaţional cu Fenerbahce
  • Debut de vis pentru fostul jucător de la FCSB

Valentin Gheorghe a marcat un gol senzaţional cu Fenerbahce, la 3 după ce a fost trimis pe teren. Acesta a fost meciul de debut al fostului jucător de la FCSB la Umraniyespor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Gheorghe a fost trimis pe teren în minutul 65, în locul lui Yonathan Del Valle. În acel moment, Fenerbahce conducea cu 2-1.

Valentin Gheorghe a marcat un gol senzaţional cu Fenerbahce

Peste numai 3 minute, Valentin Gheorghe avea să marcheze un gol senzaţional. Oguz Gurbulak i-a pasat direct din corner, iar fostul jucător de la FCSB a tras din prima de la marginea careului.

Reclamă

Până la urmă, deşi echipa sa a întors scorul, Fenerbahce avea să egaleze în prelungirile partidei: 3-3.

Reclamă

Valentin Gheorghe a semnat această vară cu Umraniyespor

Valentin Gheorghe a avut 29 de apariții pentru FCSB, în toate competițiile, reușind să înscrie 7 goluri. Valentin Gheorghe a semnat cu FCSB în toamna anului 2021, după despărțirea de Astra Giurgiu. Gigi Becali a plătit 250.000 de euro pentru jucătorul de 25 de ani, la vremea respectivă.

Gheorghe a fost trimis în primul „11” numai în 8 meciuri. În această vară a semnat cu echipa din Turcia, acolo unde are un salariu de 25.000 de euro pe lună. Umraniyespor a promovat în prima ligă din Turcia după ce a încheiat pe locul 2, cu 70 de puncte, în eșalonul secund.

„Bun venit, Valentin! Clubul nostru a semnat cu mijlocașul de bandă Valentin Gheorghe, în vârstă de 25 de ani, care vine de la Steaua București (n.r. – FCSB), sub formă de împrumut pe 1 an cu opţiune de cumpărare. Îi urăm bun venit lui Valentin și îi dorim succes”, a fost anunţul făcut de Umraniyespor, pe Instagram, în momentul în care jucătorul a fost prezentat.

Reclamă 4 / 0/3

Am ales pentru că e un campionat important, e un campionat mult mai puternic decât cel al României şi îmi doresc să reuşesc acolo. Mi-a spus impresarul cu care lucrez de echipă, am căutat-o şi am văzut că e o echipă ce trebuie, e şi în istanbul, sper să fie ok. Chiar nu mă aşteptam, a venit aşa foarte rapid, din scurt, în două zile s-a rez totul. Sunt încrezător şi sper să fie totul bine”, spunea şi Valentin Gheorghe în momentul în care a plecat de a FCSB.

Mihai Stoica a dezvăluit adevăratul motiv pentru ca Vali Gheorghe a plecat de la FCSB

Managerul general al vicecampioanei l-a dat de gol pe Gigi Becali şi a oferit detalii despre mutarea surprinzătoare. MM regretă că s-a renunţat la Vali Gheorghe, dar a ţinut să anunţe că jucătorul nu era pe placul patronului.

El a venit, a fost dorinţa lui să meargă. El nu era titular anul trecut, când Coman nu era. Vali Gheorghe, poziţia lui e clară, atacant lateral stânga. Vă spun, mie îmi pare rău că pleacă. Ţin foarte mult la el, îmi place foarte mult, e un băiat de vestiar. Nu era printre preferaţii patronului, voia altceva acolo.

În mod normal, prindea mai puţine minute ca anul trecut. Era a treia variantă, după Coman şi Octavian Popescu. Nu puteam să-l blocăm, să nu câştige dublu faţă de ce ia la noi”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”