Închide meniul

CSA Steaua – Metaloglobus 1-1. Start fals pentru echipa lui Daniel Oprița în noul sezon. Chipirliu a ratat un penalty în prelungiri

Alexandru Ivan Publicat: 9 august 2022, 21:50

Reclamă
CSA Steaua – Metaloglobus 1-1. Start fals pentru echipa lui Daniel Oprița în noul sezon. Chipirliu a ratat un penalty în prelungiri

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1

Jucătorii de la CSA Steaua, în timpul unui meci / Hepta

CSA Steaua – Metaloglobus 1-1. Echipa lui Daniel Oprița a început cu stângul noul sezon al Ligii 2. Golgheterul din sezonul trecut, Bogdan Chipirliu, a ratat un penalty în prelungirile meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ștefan Bodișteanu a deschis scorul pentru echipa Armatei chiar înainte de pauză. „Militarii” s-au văzut egalați în minutul 50, după un gol al lui Ovidiu Herea. În prelungiri, Bogdan Chipirliu a ratat un penalty prin care putea să aducă victoria pentru CSA Steaua,

CSA Steaua – Metaloglobus 1-1

Final de meci. CSA Steaua – Metaloglobus 1-1

Min 90+2: Ocazie uriașă pentru CSA Steaua! Chipirliu a ratat un penalty.

Min 50: GOOOL Metaloglobus! Ovidiu Herea a egalat pentru oaspeți. Fostul rapidist înscrie din nou în Ghencea.

Reclamă

Min 45: GOOOL CSA Steaua! Ștefan Bodișteanu a deschis scorul chiar înainte de pauză.

Min 1: A început meciul! Fanii CSA Steaua din Peluza Sud și-au luat bilete la Tribuna 0, în semn de protest față de conducerea clubului, care nu a obținut dreptul de promovare al echipei în Liga 1.

CSA Steaua: Dincă – St. Drăghici, Walace, Gugu, Corbu – Ad. Popa, Balgiu, Bodișteanu – Enceanu – Chunchukov, Chipirliu
Rezerve: H. Iancu – Mihăescu, Em. Pacionel, Calescu, Șt. Pacionel, Al. Sabău, D. Oroian, A. Trică
Antrenor: Daniel Oprița

Reclamă 4 / 0/3

Metaloglobus: Gavrilaș – D. Grosu, D. Lung, Caramalău, Andr. Sava – Gab. Șerban, Andr. Răuță – Rob. Neacșu, Ad. Sîrbu, Huiban – Ov. Herea
Rezerve: Nedelcovici – L. Cazan, Potecea, Moisie, R. Cristea, Al. Gheorghe, Șt. Coman, D. Liță, Știubea
Antrenor: Eugen Trică

Știrea inițială

Scandal la CSA Steaua cu George Ogăraru și Iulian Miu

Iulian Miu și George Ogăraru ar fi în relații reci și antrenorul principal Daniel Oprița, dar și cu Gabriel Boștină, membru în staff-ul tehnic. Marian Aliuță e sigur că angajații de la CSA Steaua ar face orice pentru salariile de la clubul din Ghencea.

„Mi-am dat seama că fiecare, pentru un salariu de 1000 de euro, se vând. Adică să fii sclav pentru o mie, două mii de euro și… nu am zis niciodată, dar știu. Tu, Miu, dar și Ogăraru, ai jucat cu Oprița și cu Boștină și nu vorbiți între voi?! Nu, trebuie să îi cauți cârcotă, ca să îl dai afară. Întreabă-l pe Oprița dacă vorbește cu cei doi. Oprița e un băiat cu bun simt și drept. Și nu a fost ajutat. Da, clar (că i se pun bete în roate – n.r.)”, a spus Marian Aliuță, conform playsport.ro.

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1 deoarece este o grupare la care statul este acţionarul majoritar. Pentru a putea ajunge în primul eşalon, Steaua trebuie să se asocieze cu un investitor privat, care să devină acţionar majoritar.

George Ogăraru, fost manager general la CSA Steaua, a fost „retrogradat” la grupele de copii și juniori ale clubului.

George Ogăraru cere dreptul de promovare pentru CSA Steaua

George Ogăraru i-a avertizat pe conducătorii clubului CSA Steaua că trebuie să obțină cu orice preț dreptul de promovare în Liga 1. Ogăraru nu concepe ca echipa Armatei să mai joace încă un an „de umplutură” în Liga 2.

Reclamă

„Nu știu, este un lucru necunoscut în momentul de față. Ne interesează pe toți ce se va întâmpla cu prima echipă. Mai este puțin timp până când vom afla dacă se poate sau nu, suntem în ultimele zile. Așteptăm cu nerăbdare să se întâmple ceva. Ar fi dureros ca echipa să nu primească drept de promovare.

Dar trebuie să mergem mai departe, trebuie să credem în ceea ce trebuie făcut. Este foarte important ca acest club să existe mai departe și trebuie investit în el. Este foarte importantă vocea și prezența suporterilor. Extinderea bazinului de suporteri depinde de acest lucru.

Totuși, am avut o asistență peste media Ligii 2, comparabilă cu Liga 1. La nivel de galerie, de peluză, este una dintre cele mai importante din țară. Sigur că puteau să vină mai mulți spectatori, dar sunt conștient unde se află acum fotbalul românesc”, a spus George Ogăraru, conform playsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și