Închide meniul

Scandal cât casa la CSA Steaua! Iulian Miu și George Ogăraru, făcuți praf: „Să fii sclav pentru o mie de euro?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 august 2022, 8:54

Scandal cât casa la CSA Steaua! Iulian Miu și George Ogăraru, făcuți praf: „Să fii sclav pentru o mie de euro?

George Ogăraru, dezvăluiri după ce Vasili Hamutovski a fost arestat în Bealrus

George Ogăraru, în tribune la un meci / Hepta

Scandal la CSA Steaua după dezvăluirile lui Marian Aliuță, care i-a desființat pe George Ogăraru și Iulian Miu. Acesta i-a acuzat pe cei doi angajați ai clubului Armatei că „se vând” pentru salariile lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iulian Miu și George Ogăraru ar fi în relații reci și antrenorul principal Daniel Oprița, dar și cu Gabriel Boștină, membru în staff-ul tehnic. Marian Aliuță e sigur că angajații de la CSA Steaua ar face orice pentru salariile de la clubul din Ghencea.

Scandal cât casa la CSA Steaua! Iulian Miu și George Ogăraru, făcuți praf

„Mi-am dat seama că fiecare, pentru un salariu de 1000 de euro, se vând. Adică să fii sclav pentru o mie, două mii de euro și… nu am zis niciodată, dar știu. Tu, Miu, dar și Ogăraru, ai jucat cu Oprița și cu Boștină și nu vorbiți între voi?! Nu, trebuie să îi cauți cârcotă, ca să îl dai afară. Întreabă-l pe Oprița dacă vorbește cu cei doi. Oprița e un băiat cu bun simt și drept. Și nu a fost ajutat. Da, clar (că i se pun bete în roate – n.r.)”, a spus Marian Aliuță, conform playsport.ro.

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1 deoarece este o grupare la care statul este acţionarul majoritar. Pentru a putea ajunge în primul eşalon, Steaua trebuie să se asocieze cu un investitor privat, care să devină acţionar majoritar.

George Ogăraru, fost manager general la CSA Steaua, a fost „retrogradat” la grupele de copii și juniori ale clubului.

Reclamă

CSA Steaua a reapărut în fotbalul românesc în 2017, după ce Clubul Sportiv al Armatei și-a redeschis secția de fotbal, odată cu recuperarea numelui și siglei „Steaua” de la FCSB și Gigi Becali.

George Ogăraru cere dreptul de promovare pentru CSA Steaua

George Ogăraru i-a avertizat pe conducătorii clubului CSA Steaua că trebuie să obțină cu orice preț dreptul de promovare în Liga 1. Ogăraru nu concepe ca echipa Armatei să mai joace încă un an „de umplutură” în Liga 2.

„Nu știu, este un lucru necunoscut în momentul de față. Ne interesează pe toți ce se va întâmpla cu prima echipă. Mai este puțin timp până când vom afla dacă se poate sau nu, suntem în ultimele zile. Așteptăm cu nerăbdare să se întâmple ceva. Ar fi dureros ca echipa să nu primească drept de promovare.

Reclamă 4 / 0/3

Dar trebuie să mergem mai departe, trebuie să credem în ceea ce trebuie făcut. Este foarte important ca acest club să existe mai departe și trebuie investit în el. Este foarte importantă vocea și prezența suporterilor. Extinderea bazinului de suporteri depinde de acest lucru.

Totuși, am avut o asistență peste media Ligii 2, comparabilă cu Liga 1. La nivel de galerie, de peluză, este una dintre cele mai importante din țară. Sigur că puteau să vină mai mulți spectatori, dar sunt conștient unde se află acum fotbalul românesc”, a spus George Ogăraru, conform playsport.ro.

Ultrașii CSA Steaua, protest masiv la sediul MApN

În cursul zilei de luni, mai mulți ultrași din Peluza Sud Steaua au „invadat” străzile din fața sediului MApN și au protestat la adresa generalilor.

Fanii steliști au pregătit mai multe scandări și bannere acide îndreptate către oficialii MApN, cărora le cer să rezolve cât mai repede problema cu dreptul de promovare.

„Faceți ceva pentru Steaua, altfel de noi nu veți scăpa!”, au scandat ultrașii CSA Steaua.

„Câtă răbdare să mai avem cu voi / Treceți la treabă sau vă mutați în Ghencea 22 (n.r. – cimitir)” și „Dacă odată cu echipa promovați și voi, dosarul era gata în secunda doi”, au fost mesajele afișate de suporterii „roș-albaștri” în fața sediului MApN.

 

Reclamă
Recomandări
  • Scandal cât casa la CSA Steaua
  • Iulian Miu și George Ogăraru, făcuți praf

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
5:50 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și