Închide meniul
Foto

Ultraşii CSA Steaua, revoltă în Ghencea la meciul cu Metaloglobus: „Demisia!” Gestul extrem al fanilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 august 2022, 20:32

Reclamă
Ultraşii CSA Steaua, revoltă în Ghencea la meciul cu Metaloglobus: „Demisia!” Gestul extrem al fanilor

Fanii CSA Steaua au cerut demisii

Antena Sport

Ultraşii CSA Steaua, revoltă în Ghencea la meciul cu Metaloglobus. Fanii sunt supăraţi pe conducere pentru faptul că echipa încă nu are obţinut dreptul de promovare în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii CSA Steaua s-au săturat să vadă echipa favorită „blocată” în Liga 2. Ultraşii au făcut un gest extrem şi s-au mutat la Tribuna oficială pentru a protesta împotriva conducerii.

Ultraşii CSA Steaua, revoltă în Ghencea la meciul cu Metaloglobus

Ultraşii au afişat mai multe bannere cu mesaje dure la adresa conducerii. Au cerut demisia atât comandantului clubului, cât şi a ministrului Vasile Dîncu.

Scandal la CSA Steaua cu George Ogăraru și Iulian Miu

Iulian Miu și George Ogăraru ar fi în relații reci și antrenorul principal Daniel Oprița, dar și cu Gabriel Boștină, membru în staff-ul tehnic. Marian Aliuță e sigur că angajații de la CSA Steaua ar face orice pentru salariile de la clubul din Ghencea.

„Mi-am dat seama că fiecare, pentru un salariu de 1000 de euro, se vând. Adică să fii sclav pentru o mie, două mii de euro și… nu am zis niciodată, dar știu. Tu, Miu, dar și Ogăraru, ai jucat cu Oprița și cu Boștină și nu vorbiți între voi?! Nu, trebuie să îi cauți cârcotă, ca să îl dai afară. Întreabă-l pe Oprița dacă vorbește cu cei doi. Oprița e un băiat cu bun simt și drept. Și nu a fost ajutat. Da, clar (că i se pun bete în roate – n.r.)”, a spus Marian Aliuță, conform playsport.ro.

Reclamă

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1 deoarece este o grupare la care statul este acţionarul majoritar. Pentru a putea ajunge în primul eşalon, Steaua trebuie să se asocieze cu un investitor privat, care să devină acţionar majoritar.

George Ogăraru, fost manager general la CSA Steaua, a fost „retrogradat” la grupele de copii și juniori ale clubului.

George Ogăraru cere dreptul de promovare pentru CSA Steaua

George Ogăraru i-a avertizat pe conducătorii clubului CSA Steaua că trebuie să obțină cu orice preț dreptul de promovare în Liga 1. Ogăraru nu concepe ca echipa Armatei să mai joace încă un an „de umplutură” în Liga 2.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu știu, este un lucru necunoscut în momentul de față. Ne interesează pe toți ce se va întâmpla cu prima echipă. Mai este puțin timp până când vom afla dacă se poate sau nu, suntem în ultimele zile. Așteptăm cu nerăbdare să se întâmple ceva. Ar fi dureros ca echipa să nu primească drept de promovare.

Dar trebuie să mergem mai departe, trebuie să credem în ceea ce trebuie făcut. Este foarte important ca acest club să existe mai departe și trebuie investit în el. Este foarte importantă vocea și prezența suporterilor. Extinderea bazinului de suporteri depinde de acest lucru.

Totuși, am avut o asistență peste media Ligii 2, comparabilă cu Liga 1. La nivel de galerie, de peluză, este una dintre cele mai importante din țară. Sigur că puteau să vină mai mulți spectatori, dar sunt conștient unde se află acum fotbalul românesc”, a spus George Ogăraru, conform playsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și