Închide meniul

Mesajul transmis de Laszlo Balint după ce a fost demis de la Universitatea Craiova: „Dacă eșuezi, să nu renunți niciodată!”

Alexandru Ivan Publicat: 9 august 2022, 21:37

Reclamă
Mesajul transmis de Laszlo Balint după ce a fost demis de la Universitatea Craiova: „Dacă eșuezi, să nu renunți niciodată!”

Laszlo Balint, primul mesaj după ce a fost dat afară de la Universitatea Craiova

Laszlo Balint, într-o conferință de presă / Hepta

Laszlo Balint a distribuit un mesaj sugestiv după ce a fost demis de la Universitatea Craiova. Tehnicianul a postat un citat motivator pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Balint a fost dat afară după doar 7 meciuri disputate de Universitatea Craiova în noul sezon. Bilanțul său i-a nemulțumit pe conducătorii din Bănie: două victorii, trei remize, și două înfrângeri.

Mesajul transmis de Laszlo Balint după ce a fost demis de la Universitatea Craiova

Laszlo Balint rămâne cu capul ridicat și s-a consolat cu un citat motivator postat pe rețelel sociale.

„Dacă eșuezi, să nu renunți niciodată, pentru că «eșec» înseamnă «primul pas în învățare». Sfârșitul nu e sfârșit. De fapt, «sfârșit» înseamnă «efortul nu moare niciodată». Dacă primești un «nu» ca răspuns, amintește-ți că «nu» înseamnă «următoarea oportunitate»”, este citatul pe care l-a distribuit Laszlo Balint, pe Instagram.

Sursa: Instagram Laszlo Balint

După ce i-a reziliat contractul, Mihai Rotaru va trebui să-i plătească 50.000 de euro lui Laszlo Balint.

Reclamă

De-a lungul carierei, Laszlo Balint le-a mai antrenat pe UTA, Metaloglobus, Sportul Snagov, Csikszereda, ASA Târgu Mureș, Academica Clinceni și Unirea Târlungeni.

Laszlo Balint, înlocuit cu Mirel Rădoi la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a semnat un contract valabil pe două sezoane.

Sunt puţin emoţionant. Mă bucur să fiu la acest eveniment fericit pentru mine. Nu o să auziţi cuvinte măreţe de a mine pentru că sunt venit să muncesc. Dacă nu ar fi fost probleme, nu aş fi fost aici. Aş vrea să îi mulţumesc lui Laszlo Balint pentru munca pe care a făcut-o aici. Nu o să mă arunc la cuvinte măreţe. Cel mai important meci pentru noi este cel de joi. E un vis îndeplinit pentru mine.

Reclamă 4 / 0/3

N-aș vrea să se speculeze ca partea financiară a contat mai mult sau mai puțin. Oferta a venit după acel meci. Încep să-mi fac carte de vizită. Va trebui să fim concentrați. Noi, ca staff, suntem nerăbdători să începem munca. Eu, personal, nu mai puteam să stau acasă. Familia îmi zicea: ‘Nu mai sta pe capul nostru’„, a spus Mirel Rădoi.

Rădoi nu se gândește la titlu cu Universitatea Craiova

Chiar dacă patronul Mihai Rotaru vrea ca titlul să ajungă în Bănie, Mirel a lăsat de înțeles că trofeele ar putea întârzia să apară.

„Nu are nimeni bagheta magică. Guardiola, cu un miliard de euro în trei ani, nu a reușit să câștige Champions League. Nici eu nu am bagheta magică. Nu o să mă auziți că spun ‘vin să câștig campionatul’. Nu o să auziți așa ceva de la mine. Avem speranțe și muncim, dar nu pot să promit asta. E ceva virtual, nu e palpabil”, a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă de prezentare la Universitatea Craiova.

Prima misiune a lui Rădoi la formația din Bănie este să întoarcă eșecul cu 0-1 cu Zorya Luhansk, din prima manșă a turului trei preliminar al Conference League. Returul e programat peste două zile.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și