Închide meniul

Mesajul transmis de Laszlo Balint după ce a fost demis de la Universitatea Craiova: „Dacă eșuezi, să nu renunți niciodată!”

Alexandru Ivan Publicat: 9 august 2022, 21:37

Mesajul transmis de Laszlo Balint după ce a fost demis de la Universitatea Craiova: „Dacă eșuezi, să nu renunți niciodată!”

Laszlo Balint, primul mesaj după ce a fost dat afară de la Universitatea Craiova

Laszlo Balint, într-o conferință de presă / Hepta

  • Mesajul transmis de Laszlo Balint după ce a fost demis de la Universitatea Craiova
  • A fost înlocuit cu Mirel Rădoi

Laszlo Balint a distribuit un mesaj sugestiv după ce a fost demis de la Universitatea Craiova. Tehnicianul a postat un citat motivator pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Balint a fost dat afară după doar 7 meciuri disputate de Universitatea Craiova în noul sezon. Bilanțul său i-a nemulțumit pe conducătorii din Bănie: două victorii, trei remize, și două înfrângeri.

Mesajul transmis de Laszlo Balint după ce a fost demis de la Universitatea Craiova

Laszlo Balint rămâne cu capul ridicat și s-a consolat cu un citat motivator postat pe rețelel sociale.

Reclamă

„Dacă eșuezi, să nu renunți niciodată, pentru că «eșec» înseamnă «primul pas în învățare». Sfârșitul nu e sfârșit. De fapt, «sfârșit» înseamnă «efortul nu moare niciodată». Dacă primești un «nu» ca răspuns, amintește-ți că «nu» înseamnă «următoarea oportunitate»”, este citatul pe care l-a distribuit Laszlo Balint, pe Instagram.

Sursa: Instagram Laszlo Balint

După ce i-a reziliat contractul, Mihai Rotaru va trebui să-i plătească 50.000 de euro lui Laszlo Balint.

Reclamă

De-a lungul carierei, Laszlo Balint le-a mai antrenat pe UTA, Metaloglobus, Sportul Snagov, Csikszereda, ASA Târgu Mureș, Academica Clinceni și Unirea Târlungeni.

Laszlo Balint, înlocuit cu Mirel Rădoi la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a semnat un contract valabil pe două sezoane.

Sunt puţin emoţionant. Mă bucur să fiu la acest eveniment fericit pentru mine. Nu o să auziţi cuvinte măreţe de a mine pentru că sunt venit să muncesc. Dacă nu ar fi fost probleme, nu aş fi fost aici. Aş vrea să îi mulţumesc lui Laszlo Balint pentru munca pe care a făcut-o aici. Nu o să mă arunc la cuvinte măreţe. Cel mai important meci pentru noi este cel de joi. E un vis îndeplinit pentru mine.

Reclamă 4 / 0/3

N-aș vrea să se speculeze ca partea financiară a contat mai mult sau mai puțin. Oferta a venit după acel meci. Încep să-mi fac carte de vizită. Va trebui să fim concentrați. Noi, ca staff, suntem nerăbdători să începem munca. Eu, personal, nu mai puteam să stau acasă. Familia îmi zicea: ‘Nu mai sta pe capul nostru’„, a spus Mirel Rădoi.

Rădoi nu se gândește la titlu cu Universitatea Craiova

Chiar dacă patronul Mihai Rotaru vrea ca titlul să ajungă în Bănie, Mirel a lăsat de înțeles că trofeele ar putea întârzia să apară.

„Nu are nimeni bagheta magică. Guardiola, cu un miliard de euro în trei ani, nu a reușit să câștige Champions League. Nici eu nu am bagheta magică. Nu o să mă auziți că spun ‘vin să câștig campionatul’. Nu o să auziți așa ceva de la mine. Avem speranțe și muncim, dar nu pot să promit asta. E ceva virtual, nu e palpabil”, a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă de prezentare la Universitatea Craiova.

Prima misiune a lui Rădoi la formația din Bănie este să întoarcă eșecul cu 0-1 cu Zorya Luhansk, din prima manșă a turului trei preliminar al Conference League. Returul e programat peste două zile.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
14
apr.
23:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
14
apr.
22:41
VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY
14
apr.
22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
14
apr.
22:30
VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul!
Liga 1 • 13 apr., 23:55
Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul! A făcut plecăciuni în fața jucătorilor intrați dep e bancă
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 13 apr., 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova
Liga 1 • 13 apr., 8:47
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova
Liga 1 • 12 apr., 23:56
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova! A fost înjurat şi a sărit la bătaie cu ultraşii