Închide meniul

Dezvăluirea momentului despre Laurenţiu Reghecampf. Milionarul care a vorbit despre trădarea supremă

Antena Sport Publicat: 10 august 2022, 13:24

Reclamă
Dezvăluirea momentului despre Laurenţiu Reghecampf. Milionarul care a vorbit despre trădarea supremă

Dezvăluirea momentului despre Laurenţiu Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf / Hepta

Adrian Mititelu a făcut dezvăluirea momentului despre Laurenţiu Reghecampf. Patronul lui FC U Craiova 1948 a recunoscut că i-a propus antrenorului „trădarea supremă” de a veni la echipa lui direct de la rivala din oraş, Universitatea Craiova. Reghe l-a refuzat şi a ajuns la Baku.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu şi Reghecampf au mai lucrat în 2011, dar antrenorul a fost sacrificat de patron după scandalul „Papanaşii”, în care erau implicaţi Florin şi Mihai Costea. Reghe a ajuns apoi la FCSB, unde a câştigat două titluri şi a dus echipa şi în optimile de finală ale Europa League.

Dezvăluirea momentului despre Laurenţiu Reghecampf

„Cine l-a angajat prima dată pe Reghecampf? Eu am fost primul care l-a făcut antrenor. Eu l-am vrut foarte mult. M-am bucurat foarte mult când a plecat de la CSU. Dacă nu era el la CSU, noi cred că îi băteam.

Pentru mine, ca adversar, m-am bucurat când a plecat. Mi-am dat seama că au făcut o greșeală. Nu credeam că Rotaru e atât de naiv încât să-l scape pe Reghecampf.

Ziceau ei că Reghecampf mai bea… Mai bea și el ca orice om. Chiar dacă mai bea o zi sau două, dar după aceea făcea… El și băut face treabă mai bun ca toți ceilalți la un loc. Are ceva nativ. E cel mai bun antrenor din România.

Reclamă

De ce a refuzat-o Laurenţiu Reghecampf pe FC U Craiova 1948

El nu a venit din două motive. Era prea devreme să sară în barcă la noi, după ce a fost la ei. Era jenant și pentru ei. Și aștepta și o ofertă de afară. Dar într-o zi va antrena la noi.

A trecut prin multe, a avut probleme de familie. Trebuia ajutat, trebuia înțeles. Nimeni nu e ușă de Biserică. Dacă Reghe are vreun exces, poți vorbi cu el și nu mai face”, a spus Mititelu, citat de gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și