Închide meniul

Dezvăluirea momentului despre Laurenţiu Reghecampf. Milionarul care a vorbit despre trădarea supremă

Antena Sport Publicat: 10 august 2022, 13:24

Dezvăluirea momentului despre Laurenţiu Reghecampf. Milionarul care a vorbit despre trădarea supremă

Dezvăluirea momentului despre Laurenţiu Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf / Hepta

  • Dezvăluirea momentului despre Laurenţiu Reghecampf
  • Adrian Mititelu a vorbit despre trădarea supremă

Adrian Mititelu a făcut dezvăluirea momentului despre Laurenţiu Reghecampf. Patronul lui FC U Craiova 1948 a recunoscut că i-a propus antrenorului „trădarea supremă” de a veni la echipa lui direct de la rivala din oraş, Universitatea Craiova. Reghe l-a refuzat şi a ajuns la Baku.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu şi Reghecampf au mai lucrat în 2011, dar antrenorul a fost sacrificat de patron după scandalul „Papanaşii”, în care erau implicaţi Florin şi Mihai Costea. Reghe a ajuns apoi la FCSB, unde a câştigat două titluri şi a dus echipa şi în optimile de finală ale Europa League.

Dezvăluirea momentului despre Laurenţiu Reghecampf

„Cine l-a angajat prima dată pe Reghecampf? Eu am fost primul care l-a făcut antrenor. Eu l-am vrut foarte mult. M-am bucurat foarte mult când a plecat de la CSU. Dacă nu era el la CSU, noi cred că îi băteam.

Reclamă

Pentru mine, ca adversar, m-am bucurat când a plecat. Mi-am dat seama că au făcut o greșeală. Nu credeam că Rotaru e atât de naiv încât să-l scape pe Reghecampf.

Ziceau ei că Reghecampf mai bea… Mai bea și el ca orice om. Chiar dacă mai bea o zi sau două, dar după aceea făcea… El și băut face treabă mai bun ca toți ceilalți la un loc. Are ceva nativ. E cel mai bun antrenor din România.

Reclamă

De ce a refuzat-o Laurenţiu Reghecampf pe FC U Craiova 1948

El nu a venit din două motive. Era prea devreme să sară în barcă la noi, după ce a fost la ei. Era jenant și pentru ei. Și aștepta și o ofertă de afară. Dar într-o zi va antrena la noi.

A trecut prin multe, a avut probleme de familie. Trebuia ajutat, trebuia înțeles. Nimeni nu e ușă de Biserică. Dacă Reghe are vreun exces, poți vorbi cu el și nu mai face”, a spus Mititelu, citat de gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”