Închide meniul

Ce a putut face Serena Williams, în vestiar, după finala de la Wimbledon 2019 pierdută cu Simona Halep. S-a aflat abia după ce şi-a anunţat retragerea

Dan Roșu Publicat: 10 august 2022, 14:27

Reclamă
Ce a putut face Serena Williams, în vestiar, după finala de la Wimbledon 2019 pierdută cu Simona Halep. S-a aflat abia după ce şi-a anunţat retragerea

Ce a putut face Serena Williams, în vestiar, după finala de la Wimbledon 2019 pierdută în faţa Simonei Halep

Serena Williams, în timpul finalei de la Wimbledon 2019 / Profimedia Images

Marion Bartoli este cea care a dezvăluit ce a putut face Serena Williams, în vestiar, după finala de la Wimbledon 2019, pierdută cu 2-6, 2-6, cu Simona Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta jucătoare susţine că Serena a lăsat trofeul finalistei în vestiar, moment uluitor pentru organizatori. Williams este septuplă campioană la All England Club şi are un total de 23 de Grand Slam-uri adjudecate.

Ce a putut face Serena Williams, în vestiar, după finala de la Wimbledon 2019 pierdută cu Simona Halep

„Se întâmpla în 2019, când a pierdut finala în fața Simonei. În vestiar, după meci, ea mi-a spus: „Nu vreau să iau trofeul de finalistă, mi-e dor de trofeul campioanei, dacă vrei, ți-l dau ție (râde). Ne-am distrat copios, însă cel mai rău lucru e că nu glumea, chiar a lăsat trofeul acolo.

Doamna responsabilă cu organizarea Wimbledon era palidă când a văzut asta. Sunt jucătoare care și-ar ucide tatăl și mama ca să vadă acel trofeu, iar Serena l-a lăsat acolo ca pe o tavă oarecare în care pui prăjituri și aperitiv”, a spus Marion Bartoli în L’Équipe, citat de eurosport.ro.

Serena Williams și-a anunțat retragerea din tenis

Legendara Serena Williams și-a anunțat retragerea din tenis. Sportiva din SUA va pune capăt unei cariere de 27 de ani.

Reclamă

Ultimul turneu din cariera Serenei Williams va fi US Open, programat în perioada 29 august – 11 septembrie. Legendara sportivă a anunțat vestea în revista Vogue.

„E cel mai greu lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată”, a declarat ea pentru cel mai recent număr al revistei Vogue. „Nu vreau să se termine, dar în același timp sunt pregătită pentru ce urmează”.

Serena a precizat că va renunța la tenis imediat după US Open. „Din păcate, nu eram pregătit să câștig Wimbledon anul acesta. Și nu știu dacă voi fi pregătită să câștig la New York. Dar am de gând să încerc. Și turneele preliminare vor fi distractive”, a continuat ea.

Reclamă 4 / 0/3

Serena Williams, în vârstă de 40 de ani, a câștigat 23 de titluri de Grand Slam – cele mai multe din era Open și doar cu unul mai puțin decât recordul all-time deținut de Margaret Court.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri Vezi toate știrile
Citește și