Închide meniul

Ce a putut face Serena Williams, în vestiar, după finala de la Wimbledon 2019 pierdută cu Simona Halep. S-a aflat abia după ce şi-a anunţat retragerea

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 august 2022, 14:27

Ce a putut face Serena Williams, în vestiar, după finala de la Wimbledon 2019 pierdută cu Simona Halep. S-a aflat abia după ce şi-a anunţat retragerea

Ce a putut face Serena Williams, în vestiar, după finala de la Wimbledon 2019 pierdută în faţa Simonei Halep

Serena Williams, în timpul finalei de la Wimbledon 2019 / Profimedia Images

Marion Bartoli este cea care a dezvăluit ce a putut face Serena Williams, în vestiar, după finala de la Wimbledon 2019, pierdută cu 2-6, 2-6, cu Simona Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta jucătoare susţine că Serena a lăsat trofeul finalistei în vestiar, moment uluitor pentru organizatori. Williams este septuplă campioană la All England Club şi are un total de 23 de Grand Slam-uri adjudecate.

Ce a putut face Serena Williams, în vestiar, după finala de la Wimbledon 2019 pierdută cu Simona Halep

„Se întâmpla în 2019, când a pierdut finala în fața Simonei. În vestiar, după meci, ea mi-a spus: „Nu vreau să iau trofeul de finalistă, mi-e dor de trofeul campioanei, dacă vrei, ți-l dau ție (râde). Ne-am distrat copios, însă cel mai rău lucru e că nu glumea, chiar a lăsat trofeul acolo.

Doamna responsabilă cu organizarea Wimbledon era palidă când a văzut asta. Sunt jucătoare care și-ar ucide tatăl și mama ca să vadă acel trofeu, iar Serena l-a lăsat acolo ca pe o tavă oarecare în care pui prăjituri și aperitiv”, a spus Marion Bartoli în L’Équipe, citat de eurosport.ro.

Serena Williams și-a anunțat retragerea din tenis

Legendara Serena Williams și-a anunțat retragerea din tenis. Sportiva din SUA va pune capăt unei cariere de 27 de ani.

Reclamă

Ultimul turneu din cariera Serenei Williams va fi US Open, programat în perioada 29 august – 11 septembrie. Legendara sportivă a anunțat vestea în revista Vogue.

„E cel mai greu lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată”, a declarat ea pentru cel mai recent număr al revistei Vogue. „Nu vreau să se termine, dar în același timp sunt pregătită pentru ce urmează”.

Serena a precizat că va renunța la tenis imediat după US Open. „Din păcate, nu eram pregătit să câștig Wimbledon anul acesta. Și nu știu dacă voi fi pregătită să câștig la New York. Dar am de gând să încerc. Și turneele preliminare vor fi distractive”, a continuat ea.

Reclamă 4 / 0/3

Serena Williams, în vârstă de 40 de ani, a câștigat 23 de titluri de Grand Slam – cele mai multe din era Open și doar cu unul mai puțin decât recordul all-time deținut de Margaret Court.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:50 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și