Închide meniul

Ce a putut face Serena Williams, în vestiar, după finala de la Wimbledon 2019 pierdută cu Simona Halep. S-a aflat abia după ce şi-a anunţat retragerea

Dan Roșu Publicat: 10 august 2022, 14:27

Reclamă
Ce a putut face Serena Williams, în vestiar, după finala de la Wimbledon 2019 pierdută cu Simona Halep. S-a aflat abia după ce şi-a anunţat retragerea

Ce a putut face Serena Williams, în vestiar, după finala de la Wimbledon 2019 pierdută în faţa Simonei Halep

Serena Williams, în timpul finalei de la Wimbledon 2019 / Profimedia Images

Marion Bartoli este cea care a dezvăluit ce a putut face Serena Williams, în vestiar, după finala de la Wimbledon 2019, pierdută cu 2-6, 2-6, cu Simona Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta jucătoare susţine că Serena a lăsat trofeul finalistei în vestiar, moment uluitor pentru organizatori. Williams este septuplă campioană la All England Club şi are un total de 23 de Grand Slam-uri adjudecate.

Ce a putut face Serena Williams, în vestiar, după finala de la Wimbledon 2019 pierdută cu Simona Halep

„Se întâmpla în 2019, când a pierdut finala în fața Simonei. În vestiar, după meci, ea mi-a spus: „Nu vreau să iau trofeul de finalistă, mi-e dor de trofeul campioanei, dacă vrei, ți-l dau ție (râde). Ne-am distrat copios, însă cel mai rău lucru e că nu glumea, chiar a lăsat trofeul acolo.

Doamna responsabilă cu organizarea Wimbledon era palidă când a văzut asta. Sunt jucătoare care și-ar ucide tatăl și mama ca să vadă acel trofeu, iar Serena l-a lăsat acolo ca pe o tavă oarecare în care pui prăjituri și aperitiv”, a spus Marion Bartoli în L’Équipe, citat de eurosport.ro.

Serena Williams și-a anunțat retragerea din tenis

Legendara Serena Williams și-a anunțat retragerea din tenis. Sportiva din SUA va pune capăt unei cariere de 27 de ani.

Reclamă
Reclamă

Ultimul turneu din cariera Serenei Williams va fi US Open, programat în perioada 29 august – 11 septembrie. Legendara sportivă a anunțat vestea în revista Vogue.

„E cel mai greu lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată”, a declarat ea pentru cel mai recent număr al revistei Vogue. „Nu vreau să se termine, dar în același timp sunt pregătită pentru ce urmează”.

Serena a precizat că va renunța la tenis imediat după US Open. „Din păcate, nu eram pregătit să câștig Wimbledon anul acesta. Și nu știu dacă voi fi pregătită să câștig la New York. Dar am de gând să încerc. Și turneele preliminare vor fi distractive”, a continuat ea.

Reclamă

Serena Williams, în vârstă de 40 de ani, a câștigat 23 de titluri de Grand Slam – cele mai multe din era Open și doar cu unul mai puțin decât recordul all-time deținut de Margaret Court.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:34

Câți bani ar putea primi FCSB de la UEFA pentru o victorie cu RFS, în Europa League! Gigi Becali poate da o lovitură importantă

11:53

Marius Niculae, mesaj savuros despre primarul comunei Borcea, înainte de meciurile din Cupă: „E stelist! Am vorbit cu el”

11:47

Verdictul lui Marius Niculae înainte de FCSB – RFS: „Ştiu că Gigi Becali îşi doreşte asta!”

11:42

Hansi Flick, cuvinte uriașe despre Robert Lewandowski după Barcelona – Getafe 1-0: „Cel mai bun număr 9 din ultimul deceniu”

11:24

Jack Porter a devenit cel mai tânăr jucător care a jucat vreodată pentru Arsenal Londra! Moment istoric pentru „tunari”

11:21

Tottenham – Qarabag LIVE SCORE (22:00). Echipa lui Radu Drăgușin, la debutul în noul sezon de Europa League. Meciurile serii

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou
Citește și