Închide meniul

Carlo Ancelotti, declaraţii măgulitoare despre Karim Benzema, după Real Madrid – Eintracht Frankfurt 2-0: „Mai aveți vreun dubiu?”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 august 2022, 8:51

Carlo Ancelotti, declaraţii măgulitoare despre Karim Benzema, după Real Madrid – Eintracht Frankfurt 2-0: „Mai aveți vreun dubiu?

Carlo Ancelotti, declaraţii măgulitoare despre Karim Benzema, după Real Madrid - Eintracht Frankfurt 2-0

Karim Benzema, încă un pas spre Balonul de Aur / Profimedia Images

Carlo Ancelotti a avut o serie de declaraţii măgulitoare despre Karim Benzema, după Real Madrid – Eintracht Frankfurt 2-0. Francezul a marcat şi în Supercupa Europei şi este favorit la câştigarea Balonului de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francezul l-a depăşit pe marele Raul şi a devenit al doilea cel mai bun marcator din istoria „galacticilor”, după Cristiano Ronaldo. Benzema a ajuns la cota 324 şi l-a depăşit pe marele Raul, care avea 323 de goluri.

Carlo Ancelotti, declaraţii măgulitoare despre Karim Benzema, după Real Madrid – Eintracht Frankfurt 2-0

”Eintracht a fost foarte aproape de noi ca joc și ne-a fost greu să ne găsim ritmul, dar am făcut-o bine în final. Este dificil la începutul sezonului să fim în formă maximă, dar acum am câștigat și astfel începem sezonul bine.

Este un jucător foarte important (n.r. – Karim Benzema), un lider de echipă. Dacă suntem aici, se datorează în mare măsură meritelor sale, a marcat multe goluri, a încheiat bine sezonul, a marcat un gol astăzi (n.r – miercuri) și acum merge către Balonul de Aur.

Mai aveți vreun dubiu despre cine îl va câștiga? Eu cred că nu mai are nimeni îndoieli, dar în fotbal se poate întâmpla orice”, a spus Ancelotti, la finalul meciului.

Reclamă

Karim Benzema, favorit clar la Balonul de Aur! Reacţia lui Lionel Messi

Karim Benzema a reacționat după ce Lionel Messi a declarat că francezul e favorit să câștige Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid e flatat de cuvintele argentinianului.

„Am auzit cuvintele lui Messi și m-au făcut fericit, foarte fericit. Mai ales că au venit de la un asemenea jucător. Asta îmi oferă motivație să fac și mai multe lucruri„, a spus Karim Benzema, conform mundodeportivo.com.

Atacantul francez a făcut un sezon de vis şi nu a avut rival în lupta pentru titlul de golgheter în Spania. A marcat 27 de goluri, cu 9 mai mult decât Iago Aspas. Benzema a fost şi cel mai bun marcator al sezonului din Liga Campionilor, cu 15 reuşite. Urmăritorul său, Robert Lewandowski, a înscris de 13 ori.

Reclamă 4 / 0/3

În luna aprilie, Karim Benzema avea cota 2.5 la câştigarea Balonului de Aur 2022. Înaintea finalei cu Liverpool, bookmakerii îi ofereau 1.33, în timp ce Mohamed Salah avea cota 1.33. Victoria lui Real Madrid, de pe Stade de France, l-a făcut pe Karim Benzema să nu mai aibă rival.

În acest moment, Karim Benzema are cota 1.01, situaţie care părea de neimaginat. Mohamed Salah şi coechipierul său, Vinicius Junior, sunt pe podiumul preferinţelor, dar au şanse infime să îi „sufle” trofeul atacantului de 34 de ani.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și