Închide meniul

Bărbatul care a recunoscut că a intrat intenţionat cu bolidul său în maşina bisericii! Motivul este, cu adevărat, unul incredibil

Antena Sport Publicat: 11 august 2022, 13:29

Reclamă
Bărbatul care a recunoscut că a intrat intenţionat cu bolidul său în maşina bisericii! Motivul este, cu adevărat, unul incredibil

Bărbatul care a recunoscut că a intrat intenţionat cu bolidul său în maşina bisericii!

Rich Ohrnberger, în timpul unui interviu / Instagram

Rich Ohrnberger, fostul jucător de fotbal american, a dezvăluit o poveste incredibilă întâmplată în 2009, atunci când a intrat intenţionat într-o maşină a bisericii. Motivul este unul incredibil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul s-a trezit târziu şi a realizat pe loc că va întârzia la întâlnirea cu colegii de la New England Patriots programată de temutul antrenor Bill Belichick, care nu accepta ca elevii săi să ajungă mai târziu de ora stabilită.

Bărbatul care a recunoscut că a intrat intenţionat cu bolidul său în maşina bisericii!

Rich era sigur că din cauza acestei întârzieri nu va mai fi folosit de Belichick, astfel că atunci când conducea spre baza de antrenament, i-a venit o ideea greu de imaginat. El a văzut în faţa sa o maşină a bisericii şi a ales să o lovească intenţionat, pentru a-i explica antrenorului că accidentul l-a făcut să întârzie.

Evident, Rich Ohrnberger şi-a asumat toată vina şi a avut şi mustrări de conştiinţă, când din maşina bisericii a ieşit un bătrânel. „Am văzut maşina bisericii în faţa mea şi mi-a venit ideea pe loc, mai ales că am văzut că de la motor ieşea deja un fum negru.

`Voi lovi această maşină, pentru că mai bine plătesc asigurarea şi îi dau acestui om 200 de dolari, decât să mă fac de râs la întâlnire şi să risc să pierd locul în echipă`”, a recunoscut Ohrnberger, care a specificat faptul că abia a atins maşina, doar pentru a avea dovada accidentului, unul rămas fără urmări.

Reclamă

Important pentru Ohrnberger a fost faptul că nu a fost scos din echipa pentru care a jucat în următorii trei ani. Ulterior, el s-a retras în 2014. Ajuns la 36 de ani, cu greu se abţine din râs când povesteşte de accidentul provocat în 2009.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și