Închide meniul

Bărbatul care a recunoscut că a intrat intenţionat cu bolidul său în maşina bisericii! Motivul este, cu adevărat, unul incredibil

Antena Sport Publicat: 11 august 2022, 13:29

Bărbatul care a recunoscut că a intrat intenţionat cu bolidul său în maşina bisericii! Motivul este, cu adevărat, unul incredibil

Bărbatul care a recunoscut că a intrat intenţionat cu bolidul său în maşina bisericii!

Rich Ohrnberger, în timpul unui interviu / Instagram

  • Rich Ohrnberger s-a temut de antrenorul lui Patriots
  • Rich Ohrnberger a jucat următorii 3 ani pentru Patriots

Rich Ohrnberger, fostul jucător de fotbal american, a dezvăluit o poveste incredibilă întâmplată în 2009, atunci când a intrat intenţionat într-o maşină a bisericii. Motivul este unul incredibil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul s-a trezit târziu şi a realizat pe loc că va întârzia la întâlnirea cu colegii de la New England Patriots programată de temutul antrenor Bill Belichick, care nu accepta ca elevii săi să ajungă mai târziu de ora stabilită.

Bărbatul care a recunoscut că a intrat intenţionat cu bolidul său în maşina bisericii!

Rich era sigur că din cauza acestei întârzieri nu va mai fi folosit de Belichick, astfel că atunci când conducea spre baza de antrenament, i-a venit o ideea greu de imaginat. El a văzut în faţa sa o maşină a bisericii şi a ales să o lovească intenţionat, pentru a-i explica antrenorului că accidentul l-a făcut să întârzie.

Reclamă

Evident, Rich Ohrnberger şi-a asumat toată vina şi a avut şi mustrări de conştiinţă, când din maşina bisericii a ieşit un bătrânel. „Am văzut maşina bisericii în faţa mea şi mi-a venit ideea pe loc, mai ales că am văzut că de la motor ieşea deja un fum negru.

`Voi lovi această maşină, pentru că mai bine plătesc asigurarea şi îi dau acestui om 200 de dolari, decât să mă fac de râs la întâlnire şi să risc să pierd locul în echipă`”, a recunoscut Ohrnberger, care a specificat faptul că abia a atins maşina, doar pentru a avea dovada accidentului, unul rămas fără urmări.

Reclamă

Important pentru Ohrnberger a fost faptul că nu a fost scos din echipa pentru care a jucat în următorii trei ani. Ulterior, el s-a retras în 2014. Ajuns la 36 de ani, cu greu se abţine din râs când povesteşte de accidentul provocat în 2009.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:54 AS.ro LIVE | Mariia Dvorzhetska, invitata lui Dan Pavel, de la 10:30! Poveştile sportivei din Ucraina care joacă pentru România 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meci „de foc” pentru Istvan Kovacs 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Extra • 14 mart., 12:29
Tom Brady: ”Mă reîntorc pentru sezonul cu numărul 23. La Tampa!”
Alte sporturi • 3 apr., 17:44
Campioana Patriots și-a trimis avionul în China după echipamente medicale