Închide meniul

Petrolul Ploieşti – Rapid, sold out! „Lupii galbeni” promit spectacol total la „Primvs Derby”: „O atmosferă unică în România!”

Dragoș Vasile Publicat: 11 august 2022, 17:00

Reclamă
Petrolul Ploieşti – Rapid, sold out! „Lupii galbeni promit spectacol total la „Primvs Derby: „O atmosferă unică în România!

Fanii Petrolului Ploieşti, atmosferă fabuloasă

Fanii Petrolului Ploieşti, atmosferă fabuloasă / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Petrolul Ploieşti – Rapid e sold out. Biletele au fost epuizate cu 4 zile înaintea meciului etapei a cincea, iar „lupii galbeni” promit spectacol total la „Primvs Derby”. Peste 14.000 de fani vor fi prezenţi pe arena „Ilie Oană” sâmbătă, 13 august, de la ora 21:45. Confruntarea va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arena „Ilie Oană” are o capacitate de 15.073 de locuri. Dintre acestea, 600 de locuri vor rămâne neocupate din cauza măsurilor de securitate. Asfel, aproximativ 14.400 de fani vor fi prezenţi la derby-ul de la Ploieşti. Dintre aceştia, 1.000 vor fi rapidişti.

Petrolul Ploieşti – Rapid, sold out

„‼️ SOLD-OUT ”Ilie Oană”‼️
🙏 Ne înclinăm! 🙏 Vă mulțumim! 🙏
‼️ Vom avea un stadion plin, vom avea un stadion în galben💛. Hai la meci îmbrăcat în galben 💛 pentru a contribui la o atmosferă unică în România ‼️‼️
⚽️ FC Petrolul Ploiesti 🆚 FC Rapid 1923 📆 Sâmbătă, 13 august 🕦 ora 21.45″, a anunţat Petrolul Ploieşti.

Nae Constantin, reacţie fabuloasă: „M-a executat de la 10 metri! E lunetist”

Nae Constantin, antrenorul celor de la Petrolul, a avut o reacţie fabuloasă după ce a fost eliminat de Andrei Chivulete la pauza partidei cu Universitatea Cluj.

Tehnicianul Petrolului a spus că nu a apucat să îi spună nimic lui Andrei Chivulete, pe care l-a comparat cu un lunetist. Înaintea eliminării, Universitatea Cluj a ratat un penalty prin Adrian Bălan, care a executat penibil. Acesta a tras pe lângă poartă, deşi portarul Petrolului se aruncase în colţul opus.

Reclamă

„Sunt mulţumit de defensivă, dar şi de ofensivă. Nu am ajuns să vorbesc cu el, m-a executat de la 10 metri distanţă. E lunetist. Nu mi-a zis nimic, mi-a dat roşu şi atât. Fluierase finalul primei reprize. E prima noastră victorie, asta e important. Pe mine ca antrenor, mă ţin rezultatele„, a spus Nae Constantin la digisport.ro.

Gicu Grozav a marcat un gol de senzaţie

Reacţia lui Gicu Grozav, după golul de senzaţie marcat în Universitatea Cluj – Petrolul 0-1.

Atacantul ploieştenilor a marcat un gol de senzaţie în minutul 23, cu o deviere superbă cu capul la bara a doua. Golul fabulos marcat i-a adus aminte de vremurile când rupea plasele şi aşteaptă şi un semn de la Edi Iordănescu pentru a veni la naţională.

Reclamă 4 / 0/3

„O victorie muncită, importantă. Ne bucurăm că am luat cele 3 puncte într-o deplasare grea. Un gol ca în vremurile bune, mă bucur că am reuşit să luăm cele 3 puncte. Importante sunt punctele, nu cine marchează. Sunt bucuros pentru mine că am marcat primul gol de la revenire.

Îmi doresc să fiu sănătos. Cât voi activa ca fotbalist mă voi gândi la naţională. E normal să fac asta„, a spus Gicu Grozav după Universitatea Cluj – Petrolul Ploieşti 0-1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și