Închide meniul

Petrolul Ploieşti – Rapid, sold out! „Lupii galbeni” promit spectacol total la „Primvs Derby”: „O atmosferă unică în România!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 august 2022, 17:00

Petrolul Ploieşti – Rapid, sold out! „Lupii galbeni promit spectacol total la „Primvs Derby: „O atmosferă unică în România!

Fanii Petrolului Ploieşti, atmosferă fabuloasă

Fanii Petrolului Ploieşti, atmosferă fabuloasă / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Petrolul Ploieşti – Rapid e sold out. Biletele au fost epuizate cu 4 zile înaintea meciului etapei a cincea, iar „lupii galbeni” promit spectacol total la „Primvs Derby”. Peste 14.000 de fani vor fi prezenţi pe arena „Ilie Oană” sâmbătă, 13 august, de la ora 21:45. Confruntarea va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arena „Ilie Oană” are o capacitate de 15.073 de locuri. Dintre acestea, 600 de locuri vor rămâne neocupate din cauza măsurilor de securitate. Asfel, aproximativ 14.400 de fani vor fi prezenţi la derby-ul de la Ploieşti. Dintre aceştia, 1.000 vor fi rapidişti.

Petrolul Ploieşti – Rapid, sold out

„‼️ SOLD-OUT ”Ilie Oană”‼️
🙏 Ne înclinăm! 🙏 Vă mulțumim! 🙏
‼️ Vom avea un stadion plin, vom avea un stadion în galben💛. Hai la meci îmbrăcat în galben 💛 pentru a contribui la o atmosferă unică în România ‼️‼️
⚽️ FC Petrolul Ploiesti 🆚 FC Rapid 1923 📆 Sâmbătă, 13 august 🕦 ora 21.45″, a anunţat Petrolul Ploieşti.

Nae Constantin, reacţie fabuloasă: „M-a executat de la 10 metri! E lunetist”

Nae Constantin, antrenorul celor de la Petrolul, a avut o reacţie fabuloasă după ce a fost eliminat de Andrei Chivulete la pauza partidei cu Universitatea Cluj.

Tehnicianul Petrolului a spus că nu a apucat să îi spună nimic lui Andrei Chivulete, pe care l-a comparat cu un lunetist. Înaintea eliminării, Universitatea Cluj a ratat un penalty prin Adrian Bălan, care a executat penibil. Acesta a tras pe lângă poartă, deşi portarul Petrolului se aruncase în colţul opus.

Reclamă

„Sunt mulţumit de defensivă, dar şi de ofensivă. Nu am ajuns să vorbesc cu el, m-a executat de la 10 metri distanţă. E lunetist. Nu mi-a zis nimic, mi-a dat roşu şi atât. Fluierase finalul primei reprize. E prima noastră victorie, asta e important. Pe mine ca antrenor, mă ţin rezultatele„, a spus Nae Constantin la digisport.ro.

Gicu Grozav a marcat un gol de senzaţie

Reacţia lui Gicu Grozav, după golul de senzaţie marcat în Universitatea Cluj – Petrolul 0-1.

Atacantul ploieştenilor a marcat un gol de senzaţie în minutul 23, cu o deviere superbă cu capul la bara a doua. Golul fabulos marcat i-a adus aminte de vremurile când rupea plasele şi aşteaptă şi un semn de la Edi Iordănescu pentru a veni la naţională.

Reclamă 4 / 0/3

„O victorie muncită, importantă. Ne bucurăm că am luat cele 3 puncte într-o deplasare grea. Un gol ca în vremurile bune, mă bucur că am reuşit să luăm cele 3 puncte. Importante sunt punctele, nu cine marchează. Sunt bucuros pentru mine că am marcat primul gol de la revenire.

Îmi doresc să fiu sănătos. Cât voi activa ca fotbalist mă voi gândi la naţională. E normal să fac asta„, a spus Gicu Grozav după Universitatea Cluj – Petrolul Ploieşti 0-1.

Recomandări
  • Petrolul Ploieşti – Rapid, sold out
  • „Lupii galbeni” promit spectacol total la „Primvs Derby”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și