Închide meniul

Porecla incredibilă a lui Gigi Becali. Secretul pe care milionarul nu îl voia aflat: „Toţi îl ştiam aşa”

Reclamă

Publicat: 11 august 2022, 16:58

Porecla incredibilă a lui Gigi Becali. Secretul pe care milionarul nu îl voia aflat: „Toţi îl ştiam aşa

Gigi Becali ar trebui să plătească o sumă uriaşă pentru casa lui Arsenie Boca

Gigi Becali, moment fabulos pe străzile din Capitală / Dumitru Angelescu / Libertatea

Gigi Becali avea o poreclă fabuloasă în copilărie. Dezvăluirea aparţine unui apropiat de-al patronului FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gicu Coadă, un cunoscut interpret de muzică machedonească şi apropiat al patronului de la FCSB, a dezvăluit, în trecut, ce poreclă avea Gigi Becali în copilărie.

Porecla incredibilă a lui Gigi Becali

Îi plăcea să petreacă, să se simtă bine şi să cheltuiască bani. Nu se lua de el nici Miliţia, nici Securitatea, pentru că toată lumea ştia că este băiatul lui nea Tase, de la care cumpărau brânză, iaurt şi miei.

În tinereţe, toţi băieţii îl ştiam de Geli din Pipera”, a spus Gicu Coadă, interpretul de muzică machedonească, în trecut, pentru Libertatea.

Mai mult, artistul a vorbit şi despre ambiţiile pe care omul de afaceri le avea.

Reclamă

”Știa să se distreze şi îşi dorea să fie cel mai cel. Din acest motiv şi-a şi cumpărat Maybach-ul şi Palatul, ca să aibă maşina şi casa mai mari şi mai valoroase decât ale vărului său (n.r. – Giovanni Becali), cu care s-a aflat în competiţie tot timpul”, a mai spus Coadă.

Anunţul momentului despre averea lui Gigi Becali

Dumitru Dragomir a făcut anunţul momentului despre averea lui Gigi Becali. Fostul preşedinte al LPF a oferit detalii despre câţi bani a adunat patronul lui FCSB din vânzarea de terenuri.

„Mitică” Dragomir este un apropiat al omului de afaceri. Chiar şi el a cumpărat un teren de la Gigi Becali şi construieşte mai multe blocuri în zona de nord a Capitalei. Este vecin de şantier cu fiica latifundiarului din Pipera, Alexandra Becali.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul anului trecut, averea lui Gigi Becali era estimată la 350-450 de milioane de euro. Totuşi, Dumitru Dragomir e convins că aceasta este chiar şi mai mare şi că rivalizează cu Ion Ţiriac.

El are atâția bani încât noi nici putem gândi. A vândut 100 de milioane de euro în terenuri. A înțeles capitalismul mai bine decât orice. El a rezistat din punct de vedere financiar, în rest s-au făcut praf echipele.

Până nu moare, nu va renunța (n.r. la FCSB). El are nevoie de publicitate și face marketingul ca nimeni altcineva„, a declarat Dumitru Dragomir la prosport.ro.

Gigi Becali a vândut un teren în zona Pipera, de circa 7,4 hectare, către afaceristul român Ion Crăciunescu (coincidență de nume cu celebrul arbitru român). În urma tranzacției, patronul lui FCSB a încasat 25 de milioane de euro, potrivit Profit.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și