Închide meniul

Andrei Burcă râde de Rapid: ”Dacă dăm 250.000 de euro pe Ciprian Deac, atunci ne lăsăm cu toții!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 august 2022, 13:47

Andrei Burcă râde de Rapid: ”Dacă dăm 250.000 de euro pe Ciprian Deac, atunci ne lăsăm cu toții!”

Andrei Burcă este fundaşul lui CFR Cluj

Andrei Burcă este fundaşul lui CFR Cluj / Profimedia

Andrei Burcă râde de Rapid, care l-a ofertat pe Ciprian Deac cu 250.000 de euro. Fundașul campioanei României este de părere că suma este mult prea mică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac evoluează la CFR Cluj din ianuarie 2017, câştigând alături de clujeni cinci titluri de campion, de la revenire. În prima perioadă a sa în Gruia, între 2005 şi 2010, mijlocaşul a mai cucerit alte două titluri în Liga 1. Deac mai are în palmares două Cupe ale României, cinci Supercupe, tot alături de clujeni.

Andrei Burcă râde de Rapid

„Dacă dăm 250.000 de euro pe Cipri, atunci ne lăsăm cu toții. Nu cred că o să se mai despartă CFR de jucători în această perioadă, pentru că avem acum această dublă importantă cu Maribor.

Într-adevăr, toți jucătorii de la CFR sunt buni. Uitați-vă la cei care au plecat de la noi la Rapid. Joacă foarte bine. Chiar dacă la CFR nu prindeau foarte multe minute pe teren, ei sunt jucători foarte buni. Mai mult, sunt campioni, contează foarte mult, au altă mentalitate”, s-a amuzat Andrei Burcă.

Dan Petrescu: ”Ciprian Deac? 10 milioane de euro!”

Dan Petrescu este pe modelul Gigi Becali când vine vorba despre transferul lui Ciprian Deac. Întrebat cât costă veteranul lui CFR Cluj, ”Bursucul” a răspuns pe loc: 10 milioane de euro.

Reclamă

Recent, Rapid a făcut o ofertă de 250.000 de euro pentru Deac. Dan Petrescu nici nu vrea să audă de transfer și anunță că, dacă ar fi patron, nu l-ar lăsa pe fotbalistul de 36 de ani să se transfere.

„10 milioane de euro. Dacă se cer 7-8 milioane pe alți jucători, eu aș cere 10 pentru Deac. Asta dacă aș fi patron, dar nu sunt.

Nu l-aș lăsa să plece niciodată, avem o relație excelentă. A jucat foarte multe meciuri sub comanda mea și cred că nici el nu și-ar dori să plece”, a declarat Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Balaj: „Consider o glumă oferta pentru Ciprian Deac! A fost jignit!”

CFR Cluj râde de Rapid după ce giuleştenii l-au ofertat pe Ciprian Deac (36 ani). Echipa lui Adrian Mutu a făcut o ofertă de 250.000 de euro pentru legenda ardelenilor, însă „feroviarii” nici nu au vrut să audă.

Cristi Balaj a transmis că nu su pune problema ca Ciprian Deac să se transfere în Giuleşti. Preşedintele ardelenilor a explicat că veteranul campioanei României s-a simţit „jignit” de propunerea făcută de Rapid.

”O consider o glumă, e o ofertă dezamăgitoare. Dacă a fost cineva jignit, a fost Deac. Mai rău de atât nu putea să fie decât o ofertă pentru sigla clubului.  

În scris, nu a fost nimic, dar s-a discutat.

Pot să fac și eu o glumă, să spun că s-a pierdut un zero la această ofertă. Nu e ancorată la realitate această ofertă. E jignitor pentru Deac că CFR a primit o asemenea ofertă”, a declarat Cristi Balaj, potrivit digisport.ro.

Ciprian Deac evoluează la CFR Cluj din ianuarie 2017, câştigând alături de clujeni cinci titluri de campion, de la revenire. În prima perioadă a sa în Gruia, între 2005 şi 2010, mijlocaşul a mai cucerit alte două titluri în Liga 1.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și