Închide meniul
UPDATE

Manchester United, umilință istorică! Cristiano Ronaldo și colegii săi, învinși cu 4-0 de Brentford. Dezastru pentru „diavoli”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 august 2022, 21:40

Manchester United, umilință istorică! Cristiano Ronaldo și colegii săi, învinși cu 4-0 de Brentford. Dezastru pentru „diavoli

Transferul lui Cristiano Ronaldo a creat un scandal monstru

Cristiano Ronaldo, într-un meci pentru Manchester United / Profimedia

Manchester United a suferit o umilință istorică în meciul cu Brentford, din etapa a 2-a din Premier League. La pauză, Cristiano Ronaldo și colegii săi erau conduși deja cu 4-0 în deplasarea de la Brentford, după o primă parte de coșmar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

United a fost făcută K.O. de micuța Brentford, deși “diavolii” au aliniat pe teren cel mai bun prim “11”. După primele 35 de minute, tabela arăta 4-0 în favoarea gazdelor.

Manchester United, umilință istorică! Cristiano Ronaldo și colegii săi, învinși cu 4-0 de Brentford

Trupa lui Erik ten Hag s-a văzut condusă încă din minutul 10. Dasilva a reușit să deschidă scorul pentru gazde, iar ce a urmat a făcut în timp record înconjurul planetei.

Manchester United a mai încasat încă 3 goluri până la pauză. Jensen (18’), Mee (30’) și Mbeumo (35’) au marcat pentru Brentford, spre delirul fanilor gazdelor.

Reclamă

Brentford a trimis 4 șuturi pe poartă în primele 45 de minute, în timp ce United a expediat numai două.

Manchester United se află în fața unui record negativ. Mai precis, este pentru prima oară când “diavolii” încasează 4 goluri în prima repriză, într-un meci din deplasare din Premier League.

Echipa de pe Old Trafford mai primise numai de două ori 4 goluri în prima repriză, în Premier League, ambele meciuri disputându-se însă pe teren propriu.

Reclamă 4 / 0/3
  • Manchester United – Tottenham 1-4 la pauză, în 2020
  • Manchester United – Liverpool 0-4 la pauză, în 2021

Echipa de start a lui Manchester United:

De Gea – Dalot, Maguire, Martinez, Shaw – Eriksen, Fred, Fernandes – Sancho, Ronaldo, Rashford

Gary Lineker s-a arătat complet șocat de umilința suferită de Manchester United. Fostul mare atacant s-a amuzat pe seama echipamentului verde, purtat în premieră de formația de pe Old Trafford.

“E ceva extraordinar! Manchester United e condusă cu 4-0 după primele 35 de minute. Nu sunt sigur dacă acest echipament va mai vedea lumina zilei vreodată”, a scris Lineker, pe Twitter.

Manchester United venea după înfrângerea suferită în prima rundă, pe teren propriu, în fața lui Brighton, scor 1-2.

Haos total la Manchester United! Cristiano Ronaldo, un car de nervi după ce a fost lăsat pe bancă în prima etapă

A fost dezastru total pentru Erik ten Hag în Manchester United – Brighton 1-2. „Diavolii roşii” au pierdut în chiar primul meci din noul sezon. Cristiano Ronaldo a fost un car de nervi după ce a fost lăsat pe banca de rezerve.

Reclamă

Pascal Gross a fost călul lui Manchester United. A reuşit o „dublă” în minutele 30 şi 39 pentru Brighton. Unicul gol al gazdelor a fost reuşit tot de oaspeţi: Alexis Mac Allister şi-a băgat mingea în propria poartă.

Cristiano Ronaldo a fost introdus pe teren după pauză, în minutul 53, când l-a înlocuit pe Fred, însă nu a putut să îşi salveze echipa. Înainte să joace primele minute din noul sezon, CR7 a fost un car de nervi.

Prestaţia sa a fost una sub nivelul aşteptărilor, nota sa fiind 6, una dintre cele mai slabe, potrivit manchestereveningnews.co.uk.

În urma eşecului de astăzi, Erik ten Hag a stabilit un nou record negativ. Este primul antrenor din 2014 încoace, de la Louis van Gaal, care pierde meciul de debut în Premier League.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și