Închide meniul

Dezastru total pentru Erik ten Hag în Manchester United – Brighton 1-2! Cristiano Ronaldo, un car de nervi după ce a fost rezervă

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 august 2022, 18:37

Dezastru total pentru Erik ten Hag în Manchester United – Brighton 1-2! Cristiano Ronaldo, un car de nervi după ce a fost rezervă

Cristiano Ronaldo, rezervă în meciul cu Brighton

Cristiano Ronaldo, rezervă în meciul cu Brighton / Profimedia

A fost dezastru total pentru Erik ten Hag în Manchester United – Brighton 1-2. „Diavolii roşii” au pierdut în chiar primul meci din noul sezon. Cristiano Ronaldo a fost un car de nervi după ce a fost lăsat pe banca de rezerve.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pascal Gross a fost călul lui Manchester United. A reuşit o „dublă” în minutele 30 şi 39 pentru Brighton. Unicul gol al gazdelor a fost reuşit tot de oaspeţi: Alexis Mac Allister şi-a băgat mingea în propria poartă.

Dezastru total pentru Erik ten Hag în Manchester United – Brighton 1-2

Cristiano Ronaldo a fost introdus pe teren după pauză, în minutul 53, când l-a înlocuit pe Fred, însă nu a putut să îşi salveze echipa. Înainte să joace primele minute din noul sezon, CR7 a fost un car de nervi.

Prestaţia sa a fost una sub nivelul aşteptărilor, nota sa fiind 6, una dintre cele mai slabe, potrivit manchestereveningnews.co.uk.

Reclamă

În urma eşecului de astăzi, Erik ten Hag a stabilit un nou record negativ. Este primul antrenor din 2014 încoace, de la Louis van Gaal, care pierde meciul de debut în Premier League.

Cristiano Ronaldo a ajuns într-o situaţie uluitoare: „Nu e dorit în vestiarul lui Manchester United!”

Cristiano Ronaldo a ajuns într-o situaţie uluitoare la Manchester United. Superstarul portughez vrea să plece cu orice preţ, însă cluburile care stau la coadă pentru transfer nu sunt pe placul acestuia.

Reclamă 4 / 0/3

Jamie Carragher a comentat situaţia în care se află Cristiano Ronaldo. Legenda lui Liverpool descrie drept „ciudată” stuaţia în care a ajuns câştigătorul a cinci Baloane de Aur.

„Mereu am crezut că revenirea lui a fost ciudată. Simţeam că va veni acesta situaţie chiar dacă joacă bine. Este complicat pentru United fiindcă cluburile nu îl vor şi nici Ten Hag.

Şi nu sunt sigur că e dorit în vestiarul lui Manchester United”, spune Jamie Carragher, citat de Marca.

Ronaldo și-a reiterat dorința de a părăsi formația de pe Old Trafford în această vară, cu un an înainte de expirarea contractului. A lipsit de la reunirea lotului lui Manchester United, apoi a ratat turneul de pregătire din Australia și Thailanda.

Erik Ten Hag: „E inacceptabil, nu o să trec cu vederea!”

Cristiano Ronaldo este implicat într-un scandal de proporţii la Manchester United şi este tot mai aproape de plecarea de pe Old Trafford. Erik Ten Hag şi-a ieşit din minţi şi l-a atacat public pe starul portunghez. Totul după ce CR7 a plecat de la stadion la pauza meciului cu Rayo Vallecano.

Atacantul de 37 de ani a fost schimbat la pauza partidei amicale şi nu a mai aşteptat fluierul final. A plecat de la arenă, spre surprinderea staff-ului tehnic şi a coechipierilor.

Ronaldo îşi forţează plecarea de la United şi ar putea ajunge la Atletico Madrid. Erik Ten Hag l-a anunţat deja că va lua măsuri drastice, dacă va continua în tricoul „diavolilor”.

Reclamă

„Nu am de gând să trec cu vederea ce s-a întâmplat! Este inacceptabil pentru toţi cei care sunt implicaţi aici. Suntem o echipă, asta înseamnă că trebuie să stai până la finalul meciului„, a declarat Erik Ten Hag pentru Viaplay Sport, citat de gazzetta.it.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și