Închide meniul

Simona Halep, prima reacție după ce a devenit campioană la Toronto: “Acum două luni nu m-aș fi gândit la asta!”. “Simo”, mesaj special pentru Patrick Mouratoglou

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 august 2022, 23:18

Simona Halep, prima reacție după ce a devenit campioană la Toronto: “Acum două luni nu m-aș fi gândit la asta!”. “Simo”, mesaj special pentru Patrick Mouratoglou

Simona Halep a învins-o pe Cristina Bucșa la Washington

Simona Halep, într-un turneu / Profimedia

Simona Halep a oferit prima reacție după ce a devenit campioană la Toronto. Jucătoarea noastră a învins-o în finală pe brazilianca Beatriz Haddad Maia, în decisiv, scor 6-3, 2-6, 6-3. Este cel de-al 24-lea titlu din circuitul WTA cucerit de “Simo”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a câștigat primul său trofeu alături de antrenorul francez Patrick Mouratoglou. Începând de luni, sportiva de 30 de ani va urca pe locul 6 în clasamentul WTA.

Simona Halep, prima reacție după ce a devenit campioană la Toronto

La festivitatea de decernare a trofeului de la Toronto, Simona Halep a avut un mesaj special pentru Patrick Mouratoglou.

În același timp, „Simo” a felicitat-o pe Beatriz Haddad Maia pentru jocul prestat în finală.

“Vă mulțumesc! Este greu să încep de undeva discursul, pentru că sunt multe lucruri de. spus și sunt epuizată după bătălia de azi. Felicitări Beatriz pentru astăzi, mi-ai dat mult de muncă. Îți doresc mult succes la US Open. Am câștigat de două ori la Montreal și îmi doream să câștig și aici, la Toronto, în fața voastră, a românilor, canadienilor și brazilienilor. Vă mulțumesc că ați venit astăzi.

Reclamă

Patrick, îți mulțumesc că ai încredere în mine și sper că te-am făcut mândru cu acest trofeu. N-am jucat așa cum mi-aș fi dorit, dar am luptat și am câștigat. Acum două luni nu m-aș fi gândit că voi putea să câștig un astfel de trofeu.

Le mulțumesc și voluntarilor, acum două zile am făcut o poză cu ei și mi-au purtat noroc”, a spus Simona Halep, după ce a devenit campioană la Toronto, pentru Digisport.

Reclamă 4 / 0/3

Pe drumul către trofeul de la Toronto, Simona Halep le-a învins pe Vekic, Zhang, Teichmann, Gauff, Pegula și Haddad Maia, cedând numai două seturi.

Simona Halep, revenire excepțională în primul set al finalei de la Toronto

“Simo” a avut un start complicat în finala de la Toronto, iar Haddad Maia s-a distanțat repede la 3-0, reușind să-și facă de două ori serviciul și să obțină un break. A urmat apoi o revenire de vis a sportivei din Constanța, începută cu un game pe propriul serviciu.

Halep a început să lovească mult mai bine și să-și domine adversara, atât la serviciu, cât și la retur. Românca a câștigat 6 game-uri la rând și și-a adjudecat în mare stil primul set.

Simona a încheiat „remontada” din primul set cu o lovitură minunată, la finalul unui schimb fantastic de mingi.

„Ce luptătoare! Simona Halep revine de la 0-3 și câștigă primul set!”, a notat WTA.

Simona Halep a cedat nervos și a dat cu racheta de pământ, în finala de la Toronto

Haddad Maia a început bine și setul secund și s-a distanțat la 4-0. Simona Halep a încercat o nouă revenire de vis, însă sud-americanca n-a mai greșit și a trimis meciul în decisiv, după 6-2 în setul al doilea.

Reclamă

Halep a dat semne de nervozitate încă din primele secvențe ale setului secund, înainte ca Haddad Maia să-și înceapă “recitalul”.

În primul game, după punctul câștigat de braziliancă la 30-30, Simona a răbufnit. Sportiva din Constanța a dat cu racheta de pământ, extrem de supărată că n-a ajuns la mingea plasată excelent de adversara sa.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și