Închide meniul

Iga Swiatek, declaraţie incredibilă despre Serena Williams: „Când o văd pe Serena uit că sunt aici ca numărul 1 mondial. Mă simt ca un copil de grădiniţă”

Dan Roșu Publicat: 16 august 2022, 14:31

Reclamă
Iga Swiatek, declaraţie incredibilă despre Serena Williams: „Când o văd pe Serena uit că sunt aici ca numărul 1 mondial. Mă simt ca un copil de grădiniţă

Iga Swiatek, declaraţie incredibilă despre Serena Williams

Iga Swiatek, declaraţie incredibilă despre Serena Williams / Profimedia Images

Iga Swiatek a făcut o declaraţie incredibilă despre Serena Williams, jucătoare care e aproape de retragere. Liderul WTA a declarat că ar fi încântată să o aibă adversară pe Serena Williams la turneul de la Cincinnati, însă a precizat că de fiecare dată când o vede pe americancă uită că este numărul 1 mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Swiatek şi Williams nu au mai fost adversare în circuitul WTA, iar la Cincinnati se află pe părţi diferite ale tabloului principal.

Iga Swiatek, declaraţie incredibilă despre Serena Williams

“Îmi este greu să o privesc în ochi pe Serena. Este dificil, pentru că ea are mereu mulţi oameni în jur, iar eu sunt timidă şi când mă uit la ea într-un fel uit că sunt aici ca numărul 1 mondial. Mă simt ca un copil de grădiniţă”, a spus Iga Swiatex, potrivit wtatennis.com.

La Cincinnati, Swiatek va evolua direct în turul doi, în timp ce Williams o va întâlni în primul tur pe Emma Răducanu.

Serena Williams și-a anunțat retragerea din tenis

Legendara Serena Williams și-a anunțat retragerea din tenis. Sportiva din SUA va pune capăt unei cariere de 27 de ani. Ultimul turneu din cariera Serenei Williams va fi US Open, programat în perioada 29 august – 11 septembrie. Legendara sportivă a anunțat vestea în revista Vogue.

Reclamă

„E cel mai greu lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată”, a declarat ea pentru cel mai recent număr al revistei Vogue. „Nu vreau să se termine, dar în același timp sunt pregătită pentru ce urmează”.

Serena a precizat că va renunța la tenis imediat după US Open. „Din păcate, nu eram pregătit să câștig Wimbledon anul acesta. Și nu știu dacă voi fi pregătită să câștig la New York. Dar am de gând să încerc. Și turneele preliminare vor fi distractive”, a continuat ea.

Serena Williams, în vârstă de 40 de ani, a câștigat 23 de titluri de Grand Slam – cele mai multe din era Open și doar cu unul mai puțin decât recordul all-time deținut de Margaret Court.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și