Închide meniul

Iga Swiatek, declaraţie incredibilă despre Serena Williams: „Când o văd pe Serena uit că sunt aici ca numărul 1 mondial. Mă simt ca un copil de grădiniţă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 august 2022, 14:31

Iga Swiatek, declaraţie incredibilă despre Serena Williams: „Când o văd pe Serena uit că sunt aici ca numărul 1 mondial. Mă simt ca un copil de grădiniţă

Iga Swiatek, declaraţie incredibilă despre Serena Williams

Iga Swiatek, declaraţie incredibilă despre Serena Williams / Profimedia Images

Iga Swiatek a făcut o declaraţie incredibilă despre Serena Williams, jucătoare care e aproape de retragere. Liderul WTA a declarat că ar fi încântată să o aibă adversară pe Serena Williams la turneul de la Cincinnati, însă a precizat că de fiecare dată când o vede pe americancă uită că este numărul 1 mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Swiatek şi Williams nu au mai fost adversare în circuitul WTA, iar la Cincinnati se află pe părţi diferite ale tabloului principal.

Iga Swiatek, declaraţie incredibilă despre Serena Williams

“Îmi este greu să o privesc în ochi pe Serena. Este dificil, pentru că ea are mereu mulţi oameni în jur, iar eu sunt timidă şi când mă uit la ea într-un fel uit că sunt aici ca numărul 1 mondial. Mă simt ca un copil de grădiniţă”, a spus Iga Swiatex, potrivit wtatennis.com.

La Cincinnati, Swiatek va evolua direct în turul doi, în timp ce Williams o va întâlni în primul tur pe Emma Răducanu.

Serena Williams și-a anunțat retragerea din tenis

Legendara Serena Williams și-a anunțat retragerea din tenis. Sportiva din SUA va pune capăt unei cariere de 27 de ani. Ultimul turneu din cariera Serenei Williams va fi US Open, programat în perioada 29 august – 11 septembrie. Legendara sportivă a anunțat vestea în revista Vogue.

Reclamă

„E cel mai greu lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată”, a declarat ea pentru cel mai recent număr al revistei Vogue. „Nu vreau să se termine, dar în același timp sunt pregătită pentru ce urmează”.

Serena a precizat că va renunța la tenis imediat după US Open. „Din păcate, nu eram pregătit să câștig Wimbledon anul acesta. Și nu știu dacă voi fi pregătită să câștig la New York. Dar am de gând să încerc. Și turneele preliminare vor fi distractive”, a continuat ea.

Serena Williams, în vârstă de 40 de ani, a câștigat 23 de titluri de Grand Slam – cele mai multe din era Open și doar cu unul mai puțin decât recordul all-time deținut de Margaret Court.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și