Închide meniul

FCSB – Viking 1-2. Seară de coșmar pentru echipa lui Nicolae Dică! Norvegienii au obţinut o victorie incredibilă pe Arena Naţională

Antena Sport Publicat: 18 august 2022, 23:10

Reclamă
FCSB – Viking 1-2. Seară de coșmar pentru echipa lui Nicolae Dică! Norvegienii au obţinut o victorie incredibilă pe Arena Naţională

Echipele FCSB si Viking FK, joaca in prima mansa din play-off-ul Conference League, pe Arena Na?ionala din Bucuresti, joi, 18 august 2022. FLORINEL COMAN

Florinel Coman, în tricoul FCSB-ului / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

FCSB – Viking 1-2. Echipa lui Nicolae Dică a pierdut prima manșă din play-off-ul Conference League. Norvegienii au dat lovitura chiar pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FCSB și Viking a început furtunos. Coman a deblocat tabela în minutul 3 și a declanșat nebunia în tribune.

Alexandru Pantea a centrat în careu, David Miculescu a reluat cu capul în transversală, iar mingea a ricoșat la Florinel Coman. Atacantul „roș-albaștrilor” a trimis din voleu în plasă.

Bucuria roș-albaștrilor a durat însă doar două minute. Kevin Kabran a egalat după o fază la care apărarea FCSB-ului a comis greșeli în lanț. Totul a plecat de la o minge respinsă la adversar de Dawa. Același Dawa a avut o altă intervenție nefericită. Nici Edjouma nu a reușit să îndepărteze balonul din preajma propriului careu.

Mingea a ajuns la Kevin Kabran, care a reușit un dribling scurt în fața lui Risto Radunovic și l-a învins pe Târnovanu cu un șut cu stângul, la colțul lung.

Reclamă

Norvegienii au trecut în avatanj în minutul 35, după o nouă fază la care apărarea roș-albaștrilor a fost „visătoare”. La o lovitură liberă, mingea a fost recentrată în careu, iar Bjorshol a reluat făra probleme în poarta lui Târnovanu.

În repriza secundă, Viking a tras de timp cât a putut, iar FCSB n-a reușit să-și creeze ocazii mari la poarta adversă. Portarul Patrik Gunnarsson a avut mai multe intervenții spectaculoase în fața jucătorilor lui Nicolae Dică.

S-a terminat 2-1 pentru Viking. Returul este programat săptămâna viitoare, în Norvegia, unde se va juca pe teren sintetic.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB – Viking 1-2

Min 90: Final de meci! Viking s-a impus cu 2-1 pe Arena Națională.

Min 80: O nouă ocazie pentru FCSB! Vadim Rață a reluat cu capul în brațele portarului advers.

Min 77: Încă o ocazie pentru FCSB! Cordea a reluat cu capul, dar Gunnarsson a intervenit din nou spectaculos.

Min 70: Ocazie mare pentru FCSB! Patrik Gunnarsson a intervenit în ultimul moment la o lovitură de cap.

Min. 54: Schimbări făcute de vicecampionii României. Bogdan Rusu a intrat în locul lui David Miculescu, iar Vali Creţu l-a înlocuit pe Pantea.

Min. 46: S-a reluat meciul dintre FCSB şi Viking.

Min. 45: Pauză. Roş-albaştrii sunt conduşi pe Arena Naţională.

Reclamă

Min 35: FCSB – Viking 1-2! Oaspeții au trecut în avantaj după golul lui Sondre Bjorshol. La o lovitură, mingea a fost recentrată în careu, iar Bjorshol a reluat făra probleme în poarta lui Târnovanu.

Min. 14: O nouă şansă uriaşă pentru FCSB! Edjouma a reluat cu capul centrarea lui Darius Olaru, dar mingea a lovit transversala.

Min. 5: FCSB – Viking 1-1! Oaspeţii au restabilit egalitatea imediat după reluarea jocului, după o eroare uriaşă în apărarea roş-albaştrilor! Kabran a marcat în poarta lui Târnovanu.

Min. 3: FCSB – Viking 1-0! GOOOLLL. Florinel Coman a deschis scorul pe Arena Naţională! Pantea a centrat perfect pentru Miculescu, care a trimis în transversală. Mingea a ajuns apoi la „Mbappe” Coman, care a înscris cu uşurinţă.

Min. 1: A început meciul!

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Edjouma – David Miculescu, Octavian Popescu, Andrei Cordea – Florinel Coman
Rezerve: Vlad, Crețu, Haruț, Stoica, Tănasă, Dulca, Boboc, Rață, Oaidă, Musi, Radaslavescu, Rusu
Antrenor: Nicolae Dică

Chiar dacă peluzele au fost închise de UEFA, FCSB va avea parte 30.000 de fani în tribunele Arenei Naţionale.

„Ne așteaptă o partidă foarte grea, cu un adversar foarte bun. Dacă a eliminat-o pe Sparta Praga, înseamnă că e o echipă bună. O echipă cu o organizare defensivă foarte bună și cu jucători de viteză în atac, ce pot face diferența oricând.

Ei au folosit, în mare două sisteme, 4-1-4-1 și 3-5-2. Am pregătit ce avem de făcut. Pentru sistemul cu trei trebuie să schimbăm anumite lucruri, cum facem pressing-ul, am lucrat la antrenament. Eu lucrez și faza defensivă, și faza ofensivă, nu pun accent mai mult pe ceva anume.

Bineînțeles că ne putem califica. La meciul retur cu Saburtalo aveam un lot mai mic și ne-am calificat. Eu, cu cine am, merg înainte”, a declarat Nicolae Dică, în cadrul conferinţei de presă de dinaintea partidei cu Viking.

Viking este echipa care a încheiat pe locul 3 sezonul precedent din Norvegia, în spatele lui Bodo/Glimt și Molde. Valoarea actuală a lotului este de 9 milioane de euro.

Gigi Becali a fost impresionat de rapiditatea cu care s-au vândut biletele pentru partida de pe Arena Naţională cu Viking. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că FCSB are toate atuurile pentru a lua o opţiune serioasă la calificarea în grupele Conference League, încă din manşa tur.

„Acum iubesc oamenii, le fac pe plac lor. Nu am cum să vând când zeci de mii de oameni iau cu asalt stadionul. Din punct de vedere valoric, avem valoare, suntem şi mai experimentaţi, jucăm şi acasă. Normal că vom lua o opţiune de calificare serioase, la 2 goluri”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și