Închide meniul

FCSB – Viking. Surprizele lui Nicolae Dică din echipa de start a vicecampioanei! Puștiul de 18 ani, titularizat de antrenorul „roș-albaștrilor”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 august 2022, 20:37

FCSB – Viking. Surprizele lui Nicolae Dică din echipa de start a vicecampioanei! Puștiul de 18 ani, titularizat de antrenorul „roș-albaștrilor

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB / SportPictures / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

FCSB – Viking. Surprizele lui Nicolae Dică din echipa de start a vicecampioanei României au fost anunțate cu o oră înaintea meciului de pe Arena Națională, din manșa tur a play-off-ului UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Viking se joacă la 21:30 și poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

FCSB – Viking. Surprizele lui Nicolae Dică din echipa de start a vicecampioanei

Nicolae Dică l-a titularizat pe Alexandru Pantea, aflat la cea de-a doua apariție în tricoul FCSB-ului în acest sezon. Tânărul fundaș stânga, în vârstă de 18 ani, a mai fost folosit doar în ultimul meci din campionat, cu Chindia, câștigat de „roș-albaștri” cu 3-2.

Pantea a mai bifat un singur meci în cupele europene. În 2020, tânărul fundaș a jucat 21 de minute contra celor de la Backa Topola în preliminariile Europa League.

Gigi Becali l-a descris pe Alexandru Pantea drept „diamantul” FCSB-ului:

Reclamă

„Mai e și Pantea, eu de Pantea n-am știut. Le-am zis lui MM și lui Dică ‘noi avem bijuterie, diamant, că Pantea e diamant, și voi îl lăsați pe bancă”, a spus Gigi Becali, recent, pentru Pro Arena.

În același timp, trebuie remarcat faptul că Dică a apelat în primul „11” la un singur jucător transferat de FCSB în ultima perioadă. David Miculescu va începe ca titular contra lui Viking, în timp ce Bogdan Rusu, Marco Dulca, Radu Boboc, Vadim Rață și Eduard Radaslavescu vor fi rezerve.

Echipa de start a FCSB-ului: Târnovanu – Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Edjouma – Miculescu, Oc. Popescu, Cordea – Coman

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Vlad, Crețu, Haruț, Stoica, Tănasă, Dulca, Boboc, Rață, Oaidă, Musi, Radaslavescu, Rusu

Gigi Becali, mesaj pentru Nicolae Dică înainte de FCSB – Viking

Gigi Becali a avut un mesaj pentru Nicolae Dică chiar înainte de FCSB – Viking, meciul tur din play-off-ul Conference League. Patronul roş-albaştrilor a anunţat ce aşteptări are de la vicecampioana României.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că îşi doreşte ca roş-albaştrii să obţină o victorie facilă. Vrea cu orice preţ ca FCSB să aibă posesie superioară.

Fanii au luat cu asalt Arena Naţională şi meciul este sold-out. Gigi Becali a dezvăluit de ce nu îşi doreşte să îi fie scandat numele pe cel mai mare stadion din ţară.

De la FCSB mă aștept să văd un joc frumos combinativ, cu posesie, mingea să fie la noi și să marcăm cu două goluri în plus.

Nu am ce să aștept de la public, pentru că ei tot timpul fac ceva în plus față de noi, adică sunt senzaționali. De-asta mi-am schimbat perspectiva despre fotbal, pentru că am văzut 40.000 de oameni pe stadion, iar în grupe pot fi și 50.000 de oameni, deci să vină banii și din bilete.

Fanii cred că au înțeles problemele cu UEFA, nu? Eu am înțeles că ei au înțeles foarte bine și nu o să mai facă.

Reclamă

Mă simt prost când mi se scandează numele, jur că mă enervez. Nu mai am nevoie de la oameni să îmi strige numele, vreau să mi se strige numele în ceruri, de îngeri„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și