Închide meniul

FCSB – Viking. Surprizele lui Nicolae Dică din echipa de start a vicecampioanei! Puștiul de 18 ani, titularizat de antrenorul „roș-albaștrilor”

Cosmin Cioboată Publicat: 18 august 2022, 20:37

FCSB – Viking. Surprizele lui Nicolae Dică din echipa de start a vicecampioanei! Puștiul de 18 ani, titularizat de antrenorul „roș-albaștrilor

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB / SportPictures / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

  • FCSB – Viking, ora 21:30, LIVE TEXT pe www.as.ro
  • Surprizele lui Nicolae Dică din echipa de start a vicecampioanei!

FCSB – Viking. Surprizele lui Nicolae Dică din echipa de start a vicecampioanei României au fost anunțate cu o oră înaintea meciului de pe Arena Națională, din manșa tur a play-off-ului UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Viking se joacă la 21:30 și poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

FCSB – Viking. Surprizele lui Nicolae Dică din echipa de start a vicecampioanei

Nicolae Dică l-a titularizat pe Alexandru Pantea, aflat la cea de-a doua apariție în tricoul FCSB-ului în acest sezon. Tânărul fundaș stânga, în vârstă de 18 ani, a mai fost folosit doar în ultimul meci din campionat, cu Chindia, câștigat de „roș-albaștri” cu 3-2.

Reclamă

Pantea a mai bifat un singur meci în cupele europene. În 2020, tânărul fundaș a jucat 21 de minute contra celor de la Backa Topola în preliminariile Europa League.

Gigi Becali l-a descris pe Alexandru Pantea drept „diamantul” FCSB-ului:

Reclamă

„Mai e și Pantea, eu de Pantea n-am știut. Le-am zis lui MM și lui Dică ‘noi avem bijuterie, diamant, că Pantea e diamant, și voi îl lăsați pe bancă”, a spus Gigi Becali, recent, pentru Pro Arena.

În același timp, trebuie remarcat faptul că Dică a apelat în primul „11” la un singur jucător transferat de FCSB în ultima perioadă. David Miculescu va începe ca titular contra lui Viking, în timp ce Bogdan Rusu, Marco Dulca, Radu Boboc, Vadim Rață și Eduard Radaslavescu vor fi rezerve.

Echipa de start a FCSB-ului: Târnovanu – Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Edjouma – Miculescu, Oc. Popescu, Cordea – Coman

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Vlad, Crețu, Haruț, Stoica, Tănasă, Dulca, Boboc, Rață, Oaidă, Musi, Radaslavescu, Rusu

Gigi Becali, mesaj pentru Nicolae Dică înainte de FCSB – Viking

Gigi Becali a avut un mesaj pentru Nicolae Dică chiar înainte de FCSB – Viking, meciul tur din play-off-ul Conference League. Patronul roş-albaştrilor a anunţat ce aşteptări are de la vicecampioana României.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că îşi doreşte ca roş-albaştrii să obţină o victorie facilă. Vrea cu orice preţ ca FCSB să aibă posesie superioară.

Fanii au luat cu asalt Arena Naţională şi meciul este sold-out. Gigi Becali a dezvăluit de ce nu îşi doreşte să îi fie scandat numele pe cel mai mare stadion din ţară.

De la FCSB mă aștept să văd un joc frumos combinativ, cu posesie, mingea să fie la noi și să marcăm cu două goluri în plus.

Nu am ce să aștept de la public, pentru că ei tot timpul fac ceva în plus față de noi, adică sunt senzaționali. De-asta mi-am schimbat perspectiva despre fotbal, pentru că am văzut 40.000 de oameni pe stadion, iar în grupe pot fi și 50.000 de oameni, deci să vină banii și din bilete.

Fanii cred că au înțeles problemele cu UEFA, nu? Eu am înțeles că ei au înțeles foarte bine și nu o să mai facă.

Reclamă

Mă simt prost când mi se scandează numele, jur că mă enervez. Nu mai am nevoie de la oameni să îmi strige numele, vreau să mi se strige numele în ceruri, de îngeri„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF