Închide meniul

Corvinul Hunedoara, pregătită să dea în judecată FRF după ce a aflat în ce serie va juca în Liga 3! Criteriul nerespectat de Federație

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 august 2022, 13:19

Corvinul Hunedoara, pregătită să dea în judecată FRF după ce a aflat în ce serie va juca în Liga 3! Criteriul nerespectat de Federație

Corvinul Hunedoara, pregătită să dea în judecată FRF

Corvinul Hunedoara este pregătită să dea în judecată FRF după ce a aflat în ce serie va juca în noul sezon din Liga a 3-a. Formația hunedoreană acuză faptul că Federația n-a ținut cont de criteriul geografic în alcătuirea celor 10 serii din al treilea eșalon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii Corvinului au ieșit la atac și solicită să fie mutați în altă serie pentru a nu fi nevoiți să parcurgă distanțe extrem de lungi pentru disputarea meciurilor.

Corvinul Hunedoara, pregătită să dea în judecată FRF după ce a aflat în ce serie va juca în Liga 3!

Corvinul a fost repartizată în seria a 9-a din Liga a 3-a, alături de cluburi aflate la foarte mare distanță. Spre exemplu, echipa pregătită de Forin Maxim va avea de străbătut 225 de kilometri pentru meciul de la Reghin și 193 de kilometri până la Târgu Mureș.

În acest timp, FRF a repartizat celelalte echipe din Hunedoara în aceeași serie, a 7-a, invocând faptul că s-a luat în calcul criteriul geografic. Mai precis, este vorba despre CSM Deva, Jiul Petroșani, Aurul Brad și Retezatul Hațeg.

Conducătorii Corvinului cer explicații din partea Comitetului Executiv al FRF. În cazul în care răspunsul Federației nu va fi cel așteptat, oficialii hunedoreni sunt dispuși să acționeze în Instanță.

Reclamă

“Clubul nostru dezaprobă, în mod public, modul în care Comitetul Executiv al FRF a ales să ne repartizeze în noua ediţie a campionatului Ligii a III-a. 

Mai exact, Corvinul 1921 Hunedoara va face parte din seria a noua, în vreme ce celalalte patru formaţii din judeţul Hunedoara au fost repartizate în aceeaşi serie, a şaptea, sub acelaşi criteriu invocat de Comitetul Executiv – cel geografic.

Oficialii Corvinului, extrem de nemulțumiți de decizia FRF

CS Corvinul 1921 Hunedoara este nevoită să parcurgă, de pildă, 225 de kilometri, până la Reghin, ori 193 de kilometri, până la Târgu Mureş, asta deşi, din punct de vedere geografic, distanţele pe care trebuie să le parcurgă celelalte reprezentante ale judeţului (CSM Deva, Jiul Petroşani, Aurul Brad şi Retezatul Haţeg) sunt incomparabil mai mici.

Reclamă 4 / 0/3

De exemplu, o deplasare până la Deva ar fi însemnat doar 14,6 kilometri, una până la Haţeg, 28,7 kilometri, ori 52,1 kilometri până la Brad, respectiv 76,8 kilometri până la Petroşani”, a anunțat Corvinul Hunedoara, într-un comunicat oficial.

Cei de la Corvinul au realizat și un grafic pentru a-și susține cazul:

Sezonul precedent, Corvinul a ratat dramatic promovarea în Liga a 2-a, după ce a fost învinsă la baraj de Minaur Baia Mare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și