Închide meniul

Corvinul Hunedoara, pregătită să dea în judecată FRF după ce a aflat în ce serie va juca în Liga 3! Criteriul nerespectat de Federație

Cosmin Cioboată Publicat: 19 august 2022, 13:19

Corvinul Hunedoara, pregătită să dea în judecată FRF după ce a aflat în ce serie va juca în Liga 3! Criteriul nerespectat de Federație

Corvinul Hunedoara, pregătită să dea în judecată FRF

  • Corvinul Hunedoara, pregătită să dea în judecată FRF după ce a aflat în ce serie va juca în Liga 3
  • Criteriul nerespectat de Federație

Corvinul Hunedoara este pregătită să dea în judecată FRF după ce a aflat în ce serie va juca în noul sezon din Liga a 3-a. Formația hunedoreană acuză faptul că Federația n-a ținut cont de criteriul geografic în alcătuirea celor 10 serii din al treilea eșalon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii Corvinului au ieșit la atac și solicită să fie mutați în altă serie pentru a nu fi nevoiți să parcurgă distanțe extrem de lungi pentru disputarea meciurilor.

Corvinul Hunedoara, pregătită să dea în judecată FRF după ce a aflat în ce serie va juca în Liga 3!

Corvinul a fost repartizată în seria a 9-a din Liga a 3-a, alături de cluburi aflate la foarte mare distanță. Spre exemplu, echipa pregătită de Forin Maxim va avea de străbătut 225 de kilometri pentru meciul de la Reghin și 193 de kilometri până la Târgu Mureș.

Reclamă

În acest timp, FRF a repartizat celelalte echipe din Hunedoara în aceeași serie, a 7-a, invocând faptul că s-a luat în calcul criteriul geografic. Mai precis, este vorba despre CSM Deva, Jiul Petroșani, Aurul Brad și Retezatul Hațeg.

Conducătorii Corvinului cer explicații din partea Comitetului Executiv al FRF. În cazul în care răspunsul Federației nu va fi cel așteptat, oficialii hunedoreni sunt dispuși să acționeze în Instanță.

Reclamă

“Clubul nostru dezaprobă, în mod public, modul în care Comitetul Executiv al FRF a ales să ne repartizeze în noua ediţie a campionatului Ligii a III-a. 

Mai exact, Corvinul 1921 Hunedoara va face parte din seria a noua, în vreme ce celalalte patru formaţii din judeţul Hunedoara au fost repartizate în aceeaşi serie, a şaptea, sub acelaşi criteriu invocat de Comitetul Executiv – cel geografic.

Oficialii Corvinului, extrem de nemulțumiți de decizia FRF

CS Corvinul 1921 Hunedoara este nevoită să parcurgă, de pildă, 225 de kilometri, până la Reghin, ori 193 de kilometri, până la Târgu Mureş, asta deşi, din punct de vedere geografic, distanţele pe care trebuie să le parcurgă celelalte reprezentante ale judeţului (CSM Deva, Jiul Petroşani, Aurul Brad şi Retezatul Haţeg) sunt incomparabil mai mici.

Reclamă 4 / 0/3

De exemplu, o deplasare până la Deva ar fi însemnat doar 14,6 kilometri, una până la Haţeg, 28,7 kilometri, ori 52,1 kilometri până la Brad, respectiv 76,8 kilometri până la Petroşani”, a anunțat Corvinul Hunedoara, într-un comunicat oficial.

Cei de la Corvinul au realizat și un grafic pentru a-și susține cazul:

Sezonul precedent, Corvinul a ratat dramatic promovarea în Liga a 2-a, după ce a fost învinsă la baraj de Minaur Baia Mare.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haos total în Liga 2
Liga 2 • 16 mart., 16:40
Haos total în Liga 2! Nu a început play-off-ul, dar se ştiu cele 4 echipe care promovează şi ajung la baraj: „Stopaţi nebunia!”
Mircea Lucescu, şocat să afle ce s-a putut întâmpla în timp ce îşi antrena echipa
Extra • 3 mart., 9:37
Mircea Lucescu, şocat să afle ce s-a putut întâmpla în timp ce îşi antrena echipa: „Nu pot să cred aşa ceva”
Stadion de lux pentru un club de tradiție din România
Liga 2 • 23 feb., 16:50
FOTO
Stadion de lux pentru un club de tradiție din România. Cât va dura contrucția arenei de 64,5 milioane de euro
Antrenorul de la Corvinul Hunedoara s-a dus să lecții de la Carlo Ancelotti
Fotbal • 17 dec., 16:52
FOTO
Antrenorul de la Corvinul Hunedoara ia lecții de la Carlo Ancelotti! Imagini senzaționale din vestiarul lui Real Madrid
Daniel Opriţa, în timpul unui meci
Liga 2 • 30 nov., 21:37
Daniel Opriţa a răbufnit după Steaua – Corvinul 0-1: „S-a văzut subţirimea lotului”