Închide meniul
LIVE SCORE

FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1. Jair a înscris un gol de poveste, din lovitură liberă! Compagno a dat-o de două ori în bară!

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2022, 22:50 / Actualizat: 21 ianuarie 2024, 18:05

Reclamă
FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1. Jair a înscris un gol de poveste, din lovitură liberă! Compagno a dat-o de două ori în bară!

Jair a înscris un gol spectaculos pentru Petrolul

Jucătorii Petrolului s-au bucurat după golul marcat / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1, într-un meci din etapa a şasea din Liga 1. Golul lui Jair, din prelungirile primei reprize, i-a ajutat pe „lupii galbeni” să obţină a treia victorie la rând în Liga 1. Nou-promovata a urcat pe locul secund în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o victorie norocoasă a ploieştenilor, care au scăpat fără gol după mai multe ocazii rarisime ale oltenilor lui Mititelu. Compagno a trimis-o de două ori în bară.

FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1

Min. 90+5: Final de meci! Petrolul a câştigat la limită în deplasarea cu FC U Craiova 1948

Min. 90+2: Ocazii uriaşe ale lui FC U Craiova 1948. După 3 ratări incredibile, Compagno a mai dat-o o dată în bară. A lovit cu capul mingea, din întoarcere, dar transversala l-a salvat pe Vâlceanu.

Min. 63: Bară pentru oltenii lui Mititelu! Sidibe a avut o acţiune impresionantă, i-a pasat lui Compagno, dar acesta a trimis în bara din stânga a porţii Petrolului!

Reclamă

Min. 45+2: FC  U Craiova 1948 – Petrolul 0-1! GOOOLLLL la ultima fază a primei reprize. Jair a înscris superb, din lovitură liberă. A trimis mingea spre vinclu şi a reuşit primul său gol în România.

Min. 1: Începe meciul dintre FC U Craiova 1948 şi Petrolul Ploieşti.

Echipele de start:

Reclamă 4 / 0/3

FC U Craiova 1948: Popa – Enache, Duarte, Papadopoulos, Huyghebaert – Asamoah, Achim – Baeten, Marquet, Chiţu – Compagno
Antrenor: Marius Croitoru

Petrolul: Vâlceanu – Meijers, Tamaş, Huja – Pashov, Cebotaru, Jair, Ticu – Cioiu, Mazarache – Ivanovski
Antrenor: Nae Constantin

FC U Craiova 1948 i-au învins, în ultima etapă, pe cei de la FC Argeş, scor 2-0. Ambele goluri au fost marcate de Andrea Compagno. Pe lângă această victorie, oltenii au mai obţinut o remiză, cu FCSB, şi o victorie, cu CFR Cluj. Trupa patronată de Adrian Mititelu a pierdut cu rivala locală de la Universitatea Craiova, şicu Farul lui Gică Hagi, în prima etapă.

De cealaltă parte, Petrolul nu a mai pierdut de trei etape. În ultimele două, „Lupii” le-au învins pe U Cluj şi Rapid, iar în etapa a treia au remizat cu Sepsi. În primele două runde, trupa lui Nae Constantin a suferit înfrângeri cu UTA şi Voluntari.

Ultima întâlnire dintre cele două a avut loc în 2021, în Cupa României. Oltenii se impuneau cu 1-0, şi îşi asigurau prezenţa în optimile competiţiei, la momentul respectiv. Ultima victorie a Petrolului a avut loc în 2013, tot în Cupa României, scor 1-0.

George Ganea a semnat cu FC U Craiova 1948. Adrian Mititelu şi-a betonat atacul

George Ganea a semnat cu FC U Craiova 1948. Adrian Mititelu şi-a betonat astfel atacul, după un început promiţător de sezon, în Liga 1. „Fiul Ganezului” va fi jucătorul oltenilor pentru următorii doi ani, cu opţiunea de prelungire pe alţi doi ani.

„Suntem încântați să anunțăm sosirea la echipă a lui Geroge Ganea, fiul fostului atacant al Științei și al naționalei Ionel Ganea.

Reclamă

Acesta a semnat un contract cu gruparea alb-albastră pentru următorii 2 ani, cu opțiune de prelungire pentru încă 2 sezoane, și este deținut în coproprietate cu Farul Constanța”, se arată în comunicatul emis de echipa lui Mititelu.

Ganea era jucătorul Farului, pe care echipa lui Gică Hagi l-a împrumutat la FC Argeş. Despărţirea de piteşteni a venit cu scandal, după ce Ganea a evoluat la Argeş în ultimele luni ale sezonului trecut.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și