Închide meniul
LIVE SCORE

FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1. Jair a înscris un gol de poveste, din lovitură liberă! Compagno a dat-o de două ori în bară!

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2022, 22:50 / Actualizat: 21 ianuarie 2024, 18:05

FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1. Jair a înscris un gol de poveste, din lovitură liberă! Compagno a dat-o de două ori în bară!

Jair a înscris un gol spectaculos pentru Petrolul

Jucătorii Petrolului s-au bucurat după golul marcat / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1, într-un meci din etapa a şasea din Liga 1. Golul lui Jair, din prelungirile primei reprize, i-a ajutat pe „lupii galbeni” să obţină a treia victorie la rând în Liga 1. Nou-promovata a urcat pe locul secund în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o victorie norocoasă a ploieştenilor, care au scăpat fără gol după mai multe ocazii rarisime ale oltenilor lui Mititelu. Compagno a trimis-o de două ori în bară.

FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1

Min. 90+5: Final de meci! Petrolul a câştigat la limită în deplasarea cu FC U Craiova 1948

Min. 90+2: Ocazii uriaşe ale lui FC U Craiova 1948. După 3 ratări incredibile, Compagno a mai dat-o o dată în bară. A lovit cu capul mingea, din întoarcere, dar transversala l-a salvat pe Vâlceanu.

Min. 63: Bară pentru oltenii lui Mititelu! Sidibe a avut o acţiune impresionantă, i-a pasat lui Compagno, dar acesta a trimis în bara din stânga a porţii Petrolului!

Reclamă

Min. 45+2: FC  U Craiova 1948 – Petrolul 0-1! GOOOLLLL la ultima fază a primei reprize. Jair a înscris superb, din lovitură liberă. A trimis mingea spre vinclu şi a reuşit primul său gol în România.

Min. 1: Începe meciul dintre FC U Craiova 1948 şi Petrolul Ploieşti.

Echipele de start:

Reclamă 4 / 0/3

FC U Craiova 1948: Popa – Enache, Duarte, Papadopoulos, Huyghebaert – Asamoah, Achim – Baeten, Marquet, Chiţu – Compagno
Antrenor: Marius Croitoru

Petrolul: Vâlceanu – Meijers, Tamaş, Huja – Pashov, Cebotaru, Jair, Ticu – Cioiu, Mazarache – Ivanovski
Antrenor: Nae Constantin

FC U Craiova 1948 i-au învins, în ultima etapă, pe cei de la FC Argeş, scor 2-0. Ambele goluri au fost marcate de Andrea Compagno. Pe lângă această victorie, oltenii au mai obţinut o remiză, cu FCSB, şi o victorie, cu CFR Cluj. Trupa patronată de Adrian Mititelu a pierdut cu rivala locală de la Universitatea Craiova, şicu Farul lui Gică Hagi, în prima etapă.

De cealaltă parte, Petrolul nu a mai pierdut de trei etape. În ultimele două, „Lupii” le-au învins pe U Cluj şi Rapid, iar în etapa a treia au remizat cu Sepsi. În primele două runde, trupa lui Nae Constantin a suferit înfrângeri cu UTA şi Voluntari.

Ultima întâlnire dintre cele două a avut loc în 2021, în Cupa României. Oltenii se impuneau cu 1-0, şi îşi asigurau prezenţa în optimile competiţiei, la momentul respectiv. Ultima victorie a Petrolului a avut loc în 2013, tot în Cupa României, scor 1-0.

George Ganea a semnat cu FC U Craiova 1948. Adrian Mititelu şi-a betonat atacul

George Ganea a semnat cu FC U Craiova 1948. Adrian Mititelu şi-a betonat astfel atacul, după un început promiţător de sezon, în Liga 1. „Fiul Ganezului” va fi jucătorul oltenilor pentru următorii doi ani, cu opţiunea de prelungire pe alţi doi ani.

„Suntem încântați să anunțăm sosirea la echipă a lui Geroge Ganea, fiul fostului atacant al Științei și al naționalei Ionel Ganea.

Reclamă

Acesta a semnat un contract cu gruparea alb-albastră pentru următorii 2 ani, cu opțiune de prelungire pentru încă 2 sezoane, și este deținut în coproprietate cu Farul Constanța”, se arată în comunicatul emis de echipa lui Mititelu.

Ganea era jucătorul Farului, pe care echipa lui Gică Hagi l-a împrumutat la FC Argeş. Despărţirea de piteşteni a venit cu scandal, după ce Ganea a evoluat la Argeş în ultimele luni ale sezonului trecut.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și