Închide meniul

Gică Hagi, anunţ despre Denis Alibec: „Atunci va fi sută la sută!” Ce a spus despre meciul cu FC Voluntari

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 august 2022, 14:53

Reclamă
Gică Hagi, anunţ despre Denis Alibec: „Atunci va fi sută la sută! Ce a spus despre meciul cu FC Voluntari

Gică Hagi, anunţ despre situaţia lui Denis Alibec

Gică Hagi, la conferinţa de presă a Farului / Hepta

Gică Hagi, anunţ despre Denis Alibec înaintea partidei pe care Farul Constanţa o va disputa cu FC Voluntari. Hagi cere răbdare cu Denis Alibec, dar şi cu ceilalţi jucători pe care i-a transferat în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi e de părere că Denis Alibec, ca şi ceilalţi jucători aduşi în această vară, au nevoie de meciuri pentru a reveni la forma optimă.

Gică Hagi, anunţ despre Denis Alibec. Când va fi în formă maximă

„Va fi foarte bine când o să aibă 5-7-10 meciuri complete. Atunci putem vor fi de sută la sută. La fel şi pentru ceilalţi jucători„, a spus Gică Hagi.

Gică Hagi a vorbit şi despre partida cu FC Voluntari. Farul este neînvinsă în Liga 1, însă nu a mai câştigat de 3 meciuri.

„Meciul nu va fi uşor, dar sperăm să vină şi victoria. Ne dorim mult să prindem o zi bună şi sper să câştigăm. Un lot omogen, bine structurat, cu o idee de joc foarte bună.

Reclamă

Dacă vrei să câştigi, trebuie să marchezi goluri.Singura problemă legată de lot este Benzar. Nu este sută la sută. Noi am dominat toate meciurile, am dictat ritmul şi intensitatea jocului. Am zis că meritam să avem maximum de puncte. Trebuie să fii pragmatic, să marchezi, să fii letal„, a mai spus Hagi.

Louis Munteanu, transferat de Farul Constanţa

A ajuns să evolueaze la Fiorentina Primavera acolo unde, sezonul trecut, a înscris 2 goluri în 11 apariţii. În total, pentru echipa viola are 13 goluri şi 4 pase decisive în 40 de meciuri.

Totuşi, nivelul campionatului din Seria A şi-a spus cuvântul, astfel că Louis Munteanu a revenit în România la Farul Constanţa.

Reclamă 4 / 0/3

”Până în septembrie, ne căutăm lotul ideal, să fim competitivi, să ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă din România. Asta încercăm să facem.

Despre Louis au fost discuții, încă sunt, încă nu sunt puse la punct, dar dacă lucrurile sunt normale și el va veni”, spunea Hagi, într-o conferință de presă.

„Revoluţia” de titlu a lui Gică Hagi

Până în acest moment, Gică Hagi a transferat 13 jucători. Printre aceştia se numără nume precum Denis Alibec, Tudor Băluță sau Gabriel Torje.

  • Robert Ion (21 de ani, mijlocaș)
  • Ayrton Mboko (24 de ani, fundaș)
  • Romario Benzar (30 de ani, fundaș)
  • David Kiki (28 de ani, fundaș)
  • Mihai Popescu (29 de ani, fundaș)
  • Gabriel Torje (32 de ani, mijlocaș)
  • Kevin Doucoure (23 de ani, mijlocaș)
  • Vlad Morar (28 de ani, atacant)
  • Tudor Băluță (23 de ani, mijlocaș)
  • Denis Alibec (31 de ani, atacant)
  • Dragoș Nedelcu (25 de ani, mijlocaș)
  • Jeremy Corinus (25 de ani, mijlocaș)
  • Alex Buzbuchi (28 de ani, portar)
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 Vezi toate știrile
Citește și