Închide meniul

Gică Hagi, anunţ despre Denis Alibec: „Atunci va fi sută la sută!” Ce a spus despre meciul cu FC Voluntari

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 august 2022, 14:53

Gică Hagi, anunţ despre Denis Alibec: „Atunci va fi sută la sută! Ce a spus despre meciul cu FC Voluntari

Gică Hagi, anunţ despre situaţia lui Denis Alibec

Gică Hagi, la conferinţa de presă a Farului / Hepta

Gică Hagi, anunţ despre Denis Alibec înaintea partidei pe care Farul Constanţa o va disputa cu FC Voluntari. Hagi cere răbdare cu Denis Alibec, dar şi cu ceilalţi jucători pe care i-a transferat în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi e de părere că Denis Alibec, ca şi ceilalţi jucători aduşi în această vară, au nevoie de meciuri pentru a reveni la forma optimă.

Gică Hagi, anunţ despre Denis Alibec. Când va fi în formă maximă

„Va fi foarte bine când o să aibă 5-7-10 meciuri complete. Atunci putem vor fi de sută la sută. La fel şi pentru ceilalţi jucători„, a spus Gică Hagi.

Gică Hagi a vorbit şi despre partida cu FC Voluntari. Farul este neînvinsă în Liga 1, însă nu a mai câştigat de 3 meciuri.

„Meciul nu va fi uşor, dar sperăm să vină şi victoria. Ne dorim mult să prindem o zi bună şi sper să câştigăm. Un lot omogen, bine structurat, cu o idee de joc foarte bună.

Reclamă

Dacă vrei să câştigi, trebuie să marchezi goluri.Singura problemă legată de lot este Benzar. Nu este sută la sută. Noi am dominat toate meciurile, am dictat ritmul şi intensitatea jocului. Am zis că meritam să avem maximum de puncte. Trebuie să fii pragmatic, să marchezi, să fii letal„, a mai spus Hagi.

Louis Munteanu, transferat de Farul Constanţa

A ajuns să evolueaze la Fiorentina Primavera acolo unde, sezonul trecut, a înscris 2 goluri în 11 apariţii. În total, pentru echipa viola are 13 goluri şi 4 pase decisive în 40 de meciuri.

Totuşi, nivelul campionatului din Seria A şi-a spus cuvântul, astfel că Louis Munteanu a revenit în România la Farul Constanţa.

Reclamă 4 / 0/3

”Până în septembrie, ne căutăm lotul ideal, să fim competitivi, să ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă din România. Asta încercăm să facem.

Despre Louis au fost discuții, încă sunt, încă nu sunt puse la punct, dar dacă lucrurile sunt normale și el va veni”, spunea Hagi, într-o conferință de presă.

„Revoluţia” de titlu a lui Gică Hagi

Până în acest moment, Gică Hagi a transferat 13 jucători. Printre aceştia se numără nume precum Denis Alibec, Tudor Băluță sau Gabriel Torje.

  • Robert Ion (21 de ani, mijlocaș)
  • Ayrton Mboko (24 de ani, fundaș)
  • Romario Benzar (30 de ani, fundaș)
  • David Kiki (28 de ani, fundaș)
  • Mihai Popescu (29 de ani, fundaș)
  • Gabriel Torje (32 de ani, mijlocaș)
  • Kevin Doucoure (23 de ani, mijlocaș)
  • Vlad Morar (28 de ani, atacant)
  • Tudor Băluță (23 de ani, mijlocaș)
  • Denis Alibec (31 de ani, atacant)
  • Dragoș Nedelcu (25 de ani, mijlocaș)
  • Jeremy Corinus (25 de ani, mijlocaș)
  • Alex Buzbuchi (28 de ani, portar)
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță Vezi toate știrile
Citește și