Închide meniul
Foto

Șoc total pentru Cristi Borcea: „De-abia scotea câteva cuvinte!”. A trecut direct pe pastile când a pățit ultima dată așa ceva

Antena Sport Publicat: 22 august 2022, 12:15 / Actualizat: 22 august 2022, 17:24

Reclamă
Șoc total pentru Cristi Borcea: „De-abia scotea câteva cuvinte!”. A trecut direct pe pastile când a pățit ultima dată așa ceva

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Cristi Borcea, în timpul unui meci / Sport Pictures

A fost un șoc total pentru Cristi Borcea, în acest an. Unul dintre apropiații săi a dezvăluit prin ce a trecut omul de afaceri la finalul lunii mai, când Dinamo a retrogradat, pentru prima dată în istoria clubului!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul patron al lui Dinamo a trăit o dezamăgire cruntă, chiar dacă nu mai investește la echipa din Ștefan cel Mare. Nașul său, Cristi Bobar, fost director sportiv al alb-roșiilor, a oferit detalii.

Șoc total pentru Cristi Borcea după retrogradarea lui Dinamo: „De-abia scotea câteva cuvinte!”

Da, ne-am întâlnit, am vorbit, chiar am discutat în a doua sau în a treia zi de după ce a retrogradat Dinamo și era negru, de-abia scotea câteva cuvinte. Era șocat! Un om care a suferit foarte, foarte mult că a retrogradat Dinamo„, a spus Cristi Bobar pentru fanatik.ro.

Tot el a precizat motivul pentru care Cristi Borcea nu este dispus să fie din nou finanțator la Dinamo, nici măcar prin intermediul fiului său Patrick Borcea.

În momentul de față, nu-l văd, nu pentru că nu ar avea 1-2 milioane, de cât are nevoie Dinamo să iasă din această perioadă proastă. Dar el este tipul de dinamovist care tot timpul vrea să se bată la titlu și asta înseamnă să te bați cu CFR, cu Craiova, cu Sepsi, cu echipe foarte bine organizate financiar sau stau foarte bine. Cu FCSB.

Reclamă

Și atunci el e foarte conștient că pe lângă acele 2 milioane mai trebuie investite milioane bune în club pentru a aduce jucători, antrenori, staff și tot ce trebuie„, a mai declarat Bobar.

Probleme mari de sănătate pentru Borcea: „Nu dorm noaptea, iau câte cinci pastile”

Cristi Borcea a mai trecut printr-un astfel de șoc, după un moment „negru” la Dinamo și a avut grave probleme de sănătate. A ajuns chiar să fie operat pe cord deschis după un titlu ratat.

Când am pierdut primul campionat în sezonul 1998/1999, am avut 3 săptămâni în care n-am dormit deloc. Fotbalul m-a făcut să am operații pe cord deschis la 41 de ani. Și în momentul de față sunt pe pastile.

Reclamă 4 / 0/3

N-am regretat nici când am făcut operația pe cord, nici când am pierdut campionate, nici când am ratat calificarea în Champions League, nici când am fost la pușcărie 5 ani și jumătate„, a povestit Cristi Borcea, în podcastul „Ameritat cu Nasrin”.

Milionarul care are 9 copii cu 4 femei a spus că fotbalul i-a distrus sănătatea. A trecut direct pe pastile și a vorbit despre „blestemul” lui Dinamo.

Am pierdut mult, cel mai mult am pierdut sănătatea. Nu dorm noaptea, iau cinci pastile pe zi, operaţie pe cord, două divorţuri, mai mult ce sa pierzi? Plus atâtea milioane. Am norocul că am o familie extraordinară, o soţie deosebită, care mă întelege că sunt momente grele prin ce am trecut, dar atunci m-au înţeles.

Le-am zis ca e fotbalul pe primul plan. Nu regret din ceea ce am făcut, am avut şi satisfactii. Marea mea nerealizare, Liga Campionilor. E o echipă blestemată (n.r.- Dinamo)”, a dezvăluit Cristi Borcea, anul trecut.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și