Închide meniul
Foto

Cristi Borcea și cel mai negru moment din viața sa: „Asta m-a făcut să am operații pe cord deschis!”

Antena Sport Publicat: 11 mai 2022, 21:24

Cristi Borcea a fost patronul lui Dinamo

Cristi Borcea

Cristi Borcea a fost patronul lui Dinamo / MMA / MMA2 via Hepta

  • Cristi Borcea a vorbit despre cele mai dramatice momente din viața sa
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Cristi Borcea și cel mai negru moment din viața sa. Fostul patron al lui Dinamo duce o viață frumoasă și liniștită alături de noua sa soție, Valentina Pelinel, însă lucrurile n-au fost întotdeauna strălucite pentru el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri a dezvăluit clipele extrem de dificile prin care a trecut la începuturile sale în fotbal. Din cauza acestui sport, Cristi Borcea s-a consumat foarte mult pe plan mental, ajungând să aibă probleme grave de sănătate.

Cristi Borcea și cel mai negru moment din viața sa: „Fotbalul m-a făcut să am operații pe cord deschis la 41 de ani!”

Milionarul român a povestit cum a ajuns să aibă „operații pe cord deschis la 41 de ani”. În ciuda obstacolelor care i-au ieșit în cale, Borcea nu regretă nimic și se bucură de viața sa.

Reclamă

„Când am pierdut primul campionat în sezonul 1998/1999, am avut 3 săptămâni în care n-am dormit deloc. Fotbalul m-a făcut să am operații pe cord deschis la 41 de ani. Și în momentul de față sunt pe pastile.

N-am regretat nici când am făcut operația pe cord, nici când am pierdut campionate, nici când am ratat calificarea în Champions League, nici când am fost la pușcărie 5 ani și jumătate.„, a povestit Cristi Borcea, în podcastul „Ameritat cu Nasrin”.

Reclamă

Borcea, dezvăluiri uimitoare: „De trei ori am rămas fără bani!”

Chiar dacă acum deține o avere uriașă și își poate îndeplini aproape orice dorință, Cristi Borcea nu uită de perioada neagră din viața sa, când ajunjese falit.

Chiar și în acele momente de cumpănă, soțul Valentinei Pelinel spune că nu s-a temut de sărăcie și a muncit ca să ajungă unde este astăzi.

„Mi-a plăcut fotbalul de mic. De trei ori am rămas fără bani. Am vândut apartamentul cu 4 camere din Centrul Civic. Au fost momente în care am rămas fără bani.

Reclamă 4 / 0/3

Am vândut mașinile, mi-am luat Dacia și zic… tot la butelii trebuie să ajung. Am luat din nou o mașină de 40 de butelii și cu ea am reușit. Nu mi-a fost frică de sărăcie. Am muncit mult.”, a mai declarat Cristi Borcea, pentru sursa citată.

Cristi Borcea, anunţ ferm despre un nou copil

Cristi Borcea a anunţat că nu va mai face al 10-lea copil. Fostul acţionar de la Dinamo a luat această decizie împreună cu soţia sa, Valentina Pelinel.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Omul de afaceri a anunţat că se va opri aici. Nu vrea să îl facă pe al 10-lea copil.

Le-am făcut și eu pe toate și am trecut prin toate. Am făcut patru copii în pușcărie, îți dai seama… nouă copii în total. Da, am vorbit cu Valentina și ne oprim aici. Vrem să ne facem timp mai mult pentru noi. O lună iarna, două luni vara reunesc toți copiii, toți cei nouă copii împreună și trebuie să mai găsim timp și pentru noi.

Am avut interesul să fiu cât mai bine cu mamele lor, să crească copiii într-un mediu civilizat, normal și să nu aibă traume. Toți copiii sunt foarte bine, și mamele copiilor sunt bine, și eu sunt bine”, a dezvăluit Cristi Borcea în podcastul „Ameritat cu Nasrin”.

Borcea are nouă copii cu patru femei, Milan (6 ani) și gemenele Rania și Indira (3 ani) fiind cu Valentina Pelinel. Omul de afaceri se află la a treia căsnicie. Înainte, el a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016).

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”