Închide meniul

Cristiano Ronaldo, „aroganţă” supremă în faţa unei legende de la Liverpool. Cum l-a transformat în „omul invizibil”: „Acesta a fost momentul brutal”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 august 2022, 23:30 / Actualizat: 23 august 2022, 1:13

Cristiano Ronaldo, „aroganţă supremă în faţa unei legende de la Liverpool. Cum l-a transformat în „omul invizibil: „Acesta a fost momentul brutal

Cristiano Ronaldo, aroganţă supremă

Profimedia

Cristiano Ronaldo, „aroganţă” supremă în faţa unei legende de la Liverpool. Starul portughez l-a ignorat cu desăvârşire pe Jamie Carragher, unul dintre jucătorii legendari de la Liverpool. Carragher a fost unul dintre contestarii lui Ronaldo din ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jamie Carragher realiza, alături de Garry Neville şi Roy Keane, o transmisie live pentru Sky Sports, chiar înaintea derby-ului dintre United şi Liverpool.

Cristiano Ronaldo, „aroganţă” supremă în faţa unei legende de la Liverpool

În cadrul a apărut şi Cristiano Ronaldo. Acesta a mers şi i-a salutat pe Gary Neville şi Roy Keane şi l-a ignorat pe Carragher, chiar dacă acesta a vrut să îl abordeze.

„Acesta este momentul brutal în care Cristiano Ronaldo îl ignoră pe Jamie Carragher”, au scris cei de la The Sun.

Reclamă

Jamie Carragher, legendă a lui Liverpool, l-a „taxat” pe CR7. „Ronaldo a făcut exact ceea ce credeam că va face. A marcat goluri, dar a făcut echipa mai slabă. Cererea de transfer distruge și ideea că a refuzat Manchester City din dragoste pentru Manchester United!”, a răbufnit Jamie Carragher pe Twitter.

24 de goluri și trei assist-uri în 39 de partide sunt cifrele lui Cristiano Ronaldo din stagiunea precedentă.

Cristiano Ronaldo a cerut să plece de pe Old Trafford

Cristiano Ronaldo ar fi cerut să fie lăsat să plece de la Manchester United dacă va primi o ofertă mai bună de la o echipă europeană puternică, conform cotidianului englez Daily Mail.

Reclamă 4 / 0/3

Daily Mail a publicat în versiunea sa online o informaţie ”pe surse” care confirmă faptul că atacantul Cristiano Ronaldo a cerut conducerii clubului Manchester United să îl lase să plece în cazul în care jucătorul ar primi o ofertă financiară satisfăcătoare pentru seazonul viitor.

Atacantul în vîrstă de 37 de ani a luat această decizie după ce în ultima perioadă au apărut semnale că Bayern Munchen şi Chelsea Londra ar fi interesate de serviciile sale.

Cristiano Ronaldo îşi doreşte să evolueze anul viitor în Champions League, iar Manchester United nu s-a calificat pentru această competiţie. Portughezul estimează că mai poate evolua la nivel înalt încă trei sau patru sezoane.

Cristiano Ronaldo ar fi nemulțumit și de campania de transferuri dezamăgitoare a celor de la United, care n-au transferat niciun jucător. În schimb, „diavolii” i-au pierdut pe Nemanja Matic și Paul Pogba.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și