Închide meniul

Cristiano Ronaldo ar fi cerut să plece de la Manchester United! Cutremur în fotbalul mondial

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 iulie 2022, 19:24 / Actualizat: 2 iulie 2022, 23:18

Cristiano Ronaldo ar fi cerut să plece de la Manchester United! Cutremur în fotbalul mondial

Cristiano Ronaldo, aproape de o despărţire de Manchester United

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci pentru Manchester United/ Profimedia

Cristiano Ronaldo ar fi cerut să fie lăsat să plece de la Manchester United dacă va primi o ofertă mai bună de la o echipă europeană puternică, conform cotidianului englez Daily Mail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daily Mail a publicat în versiunea sa online o informaţie ”pe surse” care confirmă faptul că atacantul Cristiano Ronaldo a cerut conducerii clubului Manchester United să îl lase să plece în cazul în care jucătorul ar primi o ofertă financiară satisfăcătoare pentru seazonul viitor.

Cristiano Ronaldo ar fi cerut să fie lăsat să plece de la Manchester United

Atacantul în vîrstă de 37 de ani a luat această decizie după ce în ultima perioadă au apărut semnale că Bayern Munchen şi Chelsea Londra ar fi interesate de serviciile sale.

Cristiano Ronaldo îşi doreşte să evolueze anul viitor în Champions League, iar Manchester United nu s-a calificat pentru această competiţie. Portughezul estimează că mai poate evolua la nivel înalt încă trei sau patru sezoane.

Cristiano Ronaldo ar fi nemulțumit și de campania de transferuri dezamăgitoare a celor de la United, care n-au transferat niciun jucător. În schimb, „diavolii” i-au pierdut pe Nemanja Matic și Paul Pogba.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United în vara anului trecut, după ce s-a despărţit de Juventus. Atacantul a mai evoluat în tricoul „diavolilor” în perioada 2003-2009, până la transferul la Real Madrid.

24 de goluri și trei assist-uri în 39 de partide sunt cifrele lui Cristiano Ronaldo din stagiunea precedentă.

Cristiano Ronaldo nu vrea să se transfere la echipa lui David Beckham

Cristiano Ronaldo a avut un răspuns categoric în privința unui posibil transfer în MLS, la Inter Miami. Potrivit presei din Anglia, starul lui Manchester United și-a refuzat prietenul, David Beckham, care conduce clubul din Statele Unite.

Reclamă 4 / 0/3

În ciuda ofertei făcută chiar de Beckham, Ronaldo a refuzat categoric, cu explicația că încă își dorește să joace în Europa și să câștige trofee, anunță Daily Star.

David Beckham a fost unul dintre primii oameni din fotbalul mare care l-au felicitat pe Ronaldo după revenirea pe Old Trafford, în 2021.

“Wow! Bine ai revenit acasă, Cristiano Ronaldo!”, a fost mesajul lui David Beckham care, la fel ca și starul lusitan, a scris istorie pe Old Trafford.

Erik ten Hag vrea să-l păstreze pe Cristiano Ronaldo

Erik ten Hag, noul antrenor al lui Manchester United, are planuri mari cu Cristiano Ronaldo şi îl vrea în continuare pe starul portughez la echipă. Antrenorul olandez este văzut de către suporteri drept un adevărat salvator, în special pentru stilul excepţional de joc pe care „lăncierii” l-au arătat sub comanda sa.

„Aștept cu nerăbdare să lucrez cu Ronaldo. Este un gigant, pentru tot ce a arătat până acum și pentru cât de ambițios este. Vreau să-l țin la Manchester United, desigur. El a fost foarte important pentru acest club și poate produce statistici grozave”, a spus Erik ten Hag conform presei din Olanda.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo ar fi cerut să plece de la Manchester United
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și