Închide meniul

Erik ten Hag, primele explicații după Manchester United – Liverpool 2-1. Motivul pentru care Cristiano Ronaldo a fost rezervă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 august 2022, 0:55 / Actualizat: 11 ianuarie 2024, 18:23

Reclamă
Erik ten Hag, primele explicații după Manchester United – Liverpool 2-1. Motivul pentru care Cristiano Ronaldo a fost rezervă

Erik ten Hag, primele explicații după Manchester United - Liverpool 2-1

Cristiano Rolando și Erik ten Hag / Profimediaimages

Erik Ten Hag a oferit primele explicații după Manchester United – Liverpool 2-1, meci din etapa a 3-a din Premier League. „Diavolii” au dat lovitura pe Old Trafford și au învins-o pe vicecampioana Angliei la o săptămâ după eșecul cu Brentford, scor 0-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erik ten Hag l-a lăsat pe banca de rezerve pe Cristiano Ronaldo. Starul portughez a intrat abia în minutul 86, în locul lui Marcus Rashford. Manchester United a condus cu 2-0 după golurile marcate de Jadon Sancho (min. 16) şi Marcus Rashford (min. 53). Mohamed Salah a redus din diferenţă în minutul 81, dar Manchester United a obţinut prima victorie a sezonului.

Erik ten Hag, primele explicații după Manchester United – Liverpool 2-1

Erik ten Hag este primul manager din istoria lui United care obține prima victorie alături de club chiar împotriva rivalei Liverpool!

Putem vorbi despre tactică, dar totul ține de atitudine. Era vorba de comunicare și spirit de luptă. Mi-am dorit o abordare diferită și o atitudine diferită și asta au adus jucătorii mei pe teren. Este doar un început. Putem juca cu mai mult calm, să fim o echipă și să avem un spirit bun. Asta am văzut astăzi.

Reclamă

Mă bucură faptul că Rashford și Sancho au înscris golurile. Bruno Fernandes și-a asumat responsabilitatea, iar banderola de căpitan l-a încurajat. A dat dovadă de personalitate, alături de Varane. Au făcut o diferență uriașă. Avem nevoie de mai mulți lideri. Când vrei victoria, ai nevoie de lideri și de spiritul pe care l-am arătat astăzi.

Sunt mulțumit de rezultat, dar trebuie să câștigăm la fiecare meci, nu doar împotriva lui Liverpool. Fiecare meci din Premier League este dificil, dar totul începe cu spiritul„, a declarat Erik ten Hag, potrivit bbc.com.

Managerul grupării de pe Old Trafford a anunțat de ce Cristiano Ronaldo a fost doar rezervă cu Liverpool. Starul portughez și-a forțat plecarea de la United în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Am o echipă și trebuie să ne folosim de toți cei din lot. Avem 50-60 de jocuri, de la meci la meci voi vedea ce echipă voi alege. Nu trebuie să-i menționez pe Maguire și Ronaldo – sunt jucători extraordinari. Și vor juca un rol pe viitor și pe termen scurt„, a precizat Ten Hag.

Chiar dacă erau pe ultimul loc în Premier League, după primele două etape, „diavolii” au făcut un salt important în clasament după succesul de pe Old Trafford. A depășit-o pe Liverpool și a urcat până pe poziția a 14-a.

Bornă impresionantă obținută de Mohamed Salah

Salah a înscris împotriva lui Manchester United, dar nu a putut să se bucure la final. Totuși, a atins o bornă remarcabilă și l-a depășit chiar pe mijlocașul de legendă al „cormoranilor” Steven Gerrard.

Egipteanul a devenit jucătorul lui Liverpool cu cele mai multe goluri marcate în poarta lui United. A ajuns la 10 reușite, cu una peste Gerrard.

Mohamed Salah a fost cel mai bun marcator al lui Liverpool, sezonul trecut. A marcat de 23 de ori! A împărțit trofeul de golgheter din Premier League cu Son Heung-Min, de la Tottenham.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și