Închide meniul

Erik ten Hag, primele explicații după Manchester United – Liverpool 2-1. Motivul pentru care Cristiano Ronaldo a fost rezervă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 august 2022, 0:55 / Actualizat: 11 ianuarie 2024, 18:23

Erik ten Hag, primele explicații după Manchester United – Liverpool 2-1. Motivul pentru care Cristiano Ronaldo a fost rezervă

Erik ten Hag, primele explicații după Manchester United - Liverpool 2-1

Cristiano Rolando și Erik ten Hag / Profimediaimages

Erik Ten Hag a oferit primele explicații după Manchester United – Liverpool 2-1, meci din etapa a 3-a din Premier League. „Diavolii” au dat lovitura pe Old Trafford și au învins-o pe vicecampioana Angliei la o săptămâ după eșecul cu Brentford, scor 0-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erik ten Hag l-a lăsat pe banca de rezerve pe Cristiano Ronaldo. Starul portughez a intrat abia în minutul 86, în locul lui Marcus Rashford. Manchester United a condus cu 2-0 după golurile marcate de Jadon Sancho (min. 16) şi Marcus Rashford (min. 53). Mohamed Salah a redus din diferenţă în minutul 81, dar Manchester United a obţinut prima victorie a sezonului.

Erik ten Hag, primele explicații după Manchester United – Liverpool 2-1

Erik ten Hag este primul manager din istoria lui United care obține prima victorie alături de club chiar împotriva rivalei Liverpool!

Putem vorbi despre tactică, dar totul ține de atitudine. Era vorba de comunicare și spirit de luptă. Mi-am dorit o abordare diferită și o atitudine diferită și asta au adus jucătorii mei pe teren. Este doar un început. Putem juca cu mai mult calm, să fim o echipă și să avem un spirit bun. Asta am văzut astăzi.

Reclamă

Mă bucură faptul că Rashford și Sancho au înscris golurile. Bruno Fernandes și-a asumat responsabilitatea, iar banderola de căpitan l-a încurajat. A dat dovadă de personalitate, alături de Varane. Au făcut o diferență uriașă. Avem nevoie de mai mulți lideri. Când vrei victoria, ai nevoie de lideri și de spiritul pe care l-am arătat astăzi.

Sunt mulțumit de rezultat, dar trebuie să câștigăm la fiecare meci, nu doar împotriva lui Liverpool. Fiecare meci din Premier League este dificil, dar totul începe cu spiritul„, a declarat Erik ten Hag, potrivit bbc.com.

Managerul grupării de pe Old Trafford a anunțat de ce Cristiano Ronaldo a fost doar rezervă cu Liverpool. Starul portughez și-a forțat plecarea de la United în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Am o echipă și trebuie să ne folosim de toți cei din lot. Avem 50-60 de jocuri, de la meci la meci voi vedea ce echipă voi alege. Nu trebuie să-i menționez pe Maguire și Ronaldo – sunt jucători extraordinari. Și vor juca un rol pe viitor și pe termen scurt„, a precizat Ten Hag.

Chiar dacă erau pe ultimul loc în Premier League, după primele două etape, „diavolii” au făcut un salt important în clasament după succesul de pe Old Trafford. A depășit-o pe Liverpool și a urcat până pe poziția a 14-a.

Bornă impresionantă obținută de Mohamed Salah

Salah a înscris împotriva lui Manchester United, dar nu a putut să se bucure la final. Totuși, a atins o bornă remarcabilă și l-a depășit chiar pe mijlocașul de legendă al „cormoranilor” Steven Gerrard.

Egipteanul a devenit jucătorul lui Liverpool cu cele mai multe goluri marcate în poarta lui United. A ajuns la 10 reușite, cu una peste Gerrard.

Mohamed Salah a fost cel mai bun marcator al lui Liverpool, sezonul trecut. A marcat de 23 de ori! A împărțit trofeul de golgheter din Premier League cu Son Heung-Min, de la Tottenham.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și