Închide meniul
EXCLUSIV

Dumitru Dragomir, convins că FCSB va reuși „remontada” cu Viking: „Gigi a făcut un lucru foarte bun!”

Alexandru Ivan Publicat: 23 august 2022, 16:40

Reclamă
Dumitru Dragomir, convins că FCSB va reuși „remontada cu Viking: „Gigi a făcut un lucru foarte bun!

FCSB a pierdut 1-2 cu Viking în turul din play-off-ul Conference League

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir e sigur că FCSB va reuși „remontada” după eșecul cu Viking de pe Arena Națională și se va califica în grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul șef al LPF e de părere că lotul vicecampioanei României e mult mai valoros decât al norvegienilor. Dragomir l-a lăudat pe Gigi Becali pentru transferurile din această vară.

Dumitru Dragomir, convins că FCSB va reușit „remontada” cu Viking

„În mod normal, după valoare, ar trebui să întoarcă rezultatul. După valoare, echipa Steaua (n.r. – FCSB) e mai valoroasă. Nu știu ce capacitate de efort au, să susțină efortul împotriva unei echipe foarte bine pregatită. Gigi Becali a facut un lucru foarte bun. A plătit și a adus jucători, că unii nu se pot adapta la Steaua este altceva. Presiunea este foarte mare la Steaua. Presiunea lui Gigi, că el a bagat bani, a bagat milioane de euro, el vrea rezultate”, a spus Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru as.ro.

Cu 2-1 a câștigat Viking meciul tur cu FCSB. Cei care au deschis scorul au fost roș-albaștrii, în minutul 3, prin Florinel Coman, însă oaspeții au întors scorul până în pauză, după reușitele lui Kabran și Bjorshol.

FCSB n-a mai jucat în grupele unei competiții europene din sezonul 2017-2018, când a participat în Europa League, reușind calificarea în „primăvara europeană”, tot cu Nicolae Dică pe bancă.

Reclamă

Antrenorul lui Viking se teme de FCSB înaintea returului de joi

Antrenorul lui Viking, Morten Jensen, o vede pe FCSB favorită la calificarea în grupele Conference League, deşi norvegienii s-au impus în meciul tur.

Ei sunt în continuare mari favoriți. S-a văzut cât de mult ne-am chinuit acolo (n.r. la București). Va fi nevoie de o prestație de top a noastră pentru a ne putea califica, însă avem un punct bun de plecare după meciul din tur.E fantastic că am ajuns în această situație. Am muncit din greu, iar acum avem șansa de a obține calificarea pe teren propriu. Ar fi un scenariu de vis„, a spus Morten Jensen pentru Aften Bladet, conform eurosport.ro.

Gigi Becali: „Slabi rău, Gloria Buzău era mai tare!”

Patronul vicecampioanei e sigur că elevii lui Nicolae Dică vor face un meci mare în Norvegia şi se vor califica în grupele Conference League. Patronul FCSB râde de adversarii nordici, pe care îi consideră extrem de slabi. Gigi Becali nu concepe ratarea calificării şi anunţă că echipa sa va face spectacol.

Reclamă 4 / 0/3

„Acum e o echipă pe care noi o vom ataca. E o echipă slabă. N-am văzut de când sunt în fotbal. Gloria Buzău era mai tare ca ăştia. Şi o echipă de divizia C atacă. Asta e valoarea lor. N-am vorbit încă cu Dică.

Nu mă apuc eu să fac echipa. Întrebarea e cine îl va înlocui pe Olaru. Oricum, s-au îmbătat cu apă rece ei. Se vor trezi din beţie joi seară!”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și