Închide meniul
EXCLUSIV

Dumitru Dragomir, convins că FCSB va reuși „remontada” cu Viking: „Gigi a făcut un lucru foarte bun!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 august 2022, 16:40

Dumitru Dragomir, convins că FCSB va reuși „remontada cu Viking: „Gigi a făcut un lucru foarte bun!

FCSB a pierdut 1-2 cu Viking în turul din play-off-ul Conference League

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir e sigur că FCSB va reuși „remontada” după eșecul cu Viking de pe Arena Națională și se va califica în grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul șef al LPF e de părere că lotul vicecampioanei României e mult mai valoros decât al norvegienilor. Dragomir l-a lăudat pe Gigi Becali pentru transferurile din această vară.

Dumitru Dragomir, convins că FCSB va reușit „remontada” cu Viking

„În mod normal, după valoare, ar trebui să întoarcă rezultatul. După valoare, echipa Steaua (n.r. – FCSB) e mai valoroasă. Nu știu ce capacitate de efort au, să susțină efortul împotriva unei echipe foarte bine pregatită. Gigi Becali a facut un lucru foarte bun. A plătit și a adus jucători, că unii nu se pot adapta la Steaua este altceva. Presiunea este foarte mare la Steaua. Presiunea lui Gigi, că el a bagat bani, a bagat milioane de euro, el vrea rezultate”, a spus Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru as.ro.

Cu 2-1 a câștigat Viking meciul tur cu FCSB. Cei care au deschis scorul au fost roș-albaștrii, în minutul 3, prin Florinel Coman, însă oaspeții au întors scorul până în pauză, după reușitele lui Kabran și Bjorshol.

FCSB n-a mai jucat în grupele unei competiții europene din sezonul 2017-2018, când a participat în Europa League, reușind calificarea în „primăvara europeană”, tot cu Nicolae Dică pe bancă.

Reclamă

Antrenorul lui Viking se teme de FCSB înaintea returului de joi

Antrenorul lui Viking, Morten Jensen, o vede pe FCSB favorită la calificarea în grupele Conference League, deşi norvegienii s-au impus în meciul tur.

Ei sunt în continuare mari favoriți. S-a văzut cât de mult ne-am chinuit acolo (n.r. la București). Va fi nevoie de o prestație de top a noastră pentru a ne putea califica, însă avem un punct bun de plecare după meciul din tur.E fantastic că am ajuns în această situație. Am muncit din greu, iar acum avem șansa de a obține calificarea pe teren propriu. Ar fi un scenariu de vis„, a spus Morten Jensen pentru Aften Bladet, conform eurosport.ro.

Gigi Becali: „Slabi rău, Gloria Buzău era mai tare!”

Patronul vicecampioanei e sigur că elevii lui Nicolae Dică vor face un meci mare în Norvegia şi se vor califica în grupele Conference League. Patronul FCSB râde de adversarii nordici, pe care îi consideră extrem de slabi. Gigi Becali nu concepe ratarea calificării şi anunţă că echipa sa va face spectacol.

Reclamă 4 / 0/3

„Acum e o echipă pe care noi o vom ataca. E o echipă slabă. N-am văzut de când sunt în fotbal. Gloria Buzău era mai tare ca ăştia. Şi o echipă de divizia C atacă. Asta e valoarea lor. N-am vorbit încă cu Dică.

Nu mă apuc eu să fac echipa. Întrebarea e cine îl va înlocui pe Olaru. Oricum, s-au îmbătat cu apă rece ei. Se vor trezi din beţie joi seară!”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și