Închide meniul
VIDEO

Eduard Novak, în vestiarul lui CFR Cluj după calificarea campioanei României în grupele Conference League! Imaginile bucuriei + mesajul transmis de ministrul Sportului

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 august 2022, 8:25

Reclamă
Eduard Novak, în vestiarul lui CFR Cluj după calificarea campioanei României în grupele Conference League! Imaginile bucuriei + mesajul transmis de ministrul Sportului

Eduard Novak, în vestiarul lui CFR Cluj după calificarea campioanei României în grupele Conference League

Eduard Novak a sărbătorit calificarea lui CFR Cluj / Facebook Eduard Novak

Eduard Novak a fost în vestiarul lui CFR Cluj după victoria obţinută de campioana României cu Maribor, scor 1-0, şi calificarea în grupele Conference League. Ministrul Sportului a văzut meciul din Gruia alături de preşedintele ardelenilor, Cristi Balaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, Novak s-a dus pe teren şi chiar a intrat în vestiarul lui CFR. I-a felicitat, individual, pe jucătorii lui Dan Petrescu şi a sărbătorit alături de ei.

Eduard Novak, în vestiarul lui CFR Cluj după calificarea campioanei României în grupele Conference League

Ministrul Sportului nu le-a uitat nici pe celelalte două echipe din Liga 1 care s-au luptat pentru calificare. A avut un mesaj, în limba română şi maghiară, pentru FCSB şi Universitatea Craiova.

Cele mai frumoase victorii sunt cele obținute în ultimul minut. Felicitări, CFR Cluj și FCSB, pentru calificarea în grupele Conference League! Capul sus, Craiova! Ați luptat minunat!„, a transmis Eduard Novak pe contul său de Facebook.

Reclamă

Cristi Balaj a făcut dezvăluiri fabuloase şi a spus că a luat sedative înaintea partidei. Iar la finalul s-a bucurat în braţele ministrului Sportului.

M-a rugat mama să-mi cumpăr sedative naturale și le-am folosit încă dinaintea meciului. Sunt vesel pentru că am câștigat, nu pentru că le-am luat. La gol am sărit în brațele domnnului ministru Novak. Eram greu de controlat, trebuia să mă țină. A zis că o să câștigăm, a vrut să se califice toate echipele.

Norocul acesta se întoarce, când faci tot ce depinde de tine vin rezultatele. A fost o pregătire corectă, cantonament, deplasări, condiții bune, ne onorăm și datoriile financiare față de jucători în viitorul apropiat.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem în grupe și vom avea încasări. Banii i-ar fi primit oricum, doar îi vor lua mai repede. Datoriile sunt în majoritatea lor către finanțator și el nu vrea să le încaseze, vrea să susțină clubul”, a afirmat Balaj la orangesport.ro.

La Cluj-Napoca, golul victoriei a fost marcat de Cvek, în minutul 90. Acesta a reuşit o execuţie fabuloasă, din semi-foarfecă, şi a trimis-o pe CFR în grupele Conference League.

FCSB și CFR Cluj, în urna a doua la tragerea la sorți pentru grupele Conference League

FCSB și CFR Cluj s-au calificat dramatic în grupele Conference League, unde vor fi în urna a doua la tragerea la sorți.

Urna 1: Villarreal, FC Basel, Slavia Praga, Young Boys, Alkmaar, Gent, Bașakșehir, Maccabi Tel-Aviv

Urna 2: Partizan Belgrad, West Ham, CFR Cluj, Molde, FCSB, Rapid Viena, Fiorentina, FC Koln

Urna 3: Apollon, Hapoel Beer Sheva, Slovan Bratislava, Dudelange, Zalgiris, Austria Viena, Zurich, Shamrock Rovers

Urna 4: Linfield, Sivasspor, Dnipro, Slovacko, Silkeborg, Djugardens, Pyunik, Ballkani

Reclamă

FCSB și CFR vor încasa câte 2,94 milioane de euro pentru calificarea în grupele Conference League. Cele două echipe românești avea deja asigurate câte 550.000 de euro pentru parcursul până în play-off.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și