Închide meniul
VIDEO

Eduard Novak, în vestiarul lui CFR Cluj după calificarea campioanei României în grupele Conference League! Imaginile bucuriei + mesajul transmis de ministrul Sportului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 august 2022, 8:25

Eduard Novak, în vestiarul lui CFR Cluj după calificarea campioanei României în grupele Conference League! Imaginile bucuriei + mesajul transmis de ministrul Sportului

Eduard Novak, în vestiarul lui CFR Cluj după calificarea campioanei României în grupele Conference League

Eduard Novak a sărbătorit calificarea lui CFR Cluj / Facebook Eduard Novak

Eduard Novak a fost în vestiarul lui CFR Cluj după victoria obţinută de campioana României cu Maribor, scor 1-0, şi calificarea în grupele Conference League. Ministrul Sportului a văzut meciul din Gruia alături de preşedintele ardelenilor, Cristi Balaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, Novak s-a dus pe teren şi chiar a intrat în vestiarul lui CFR. I-a felicitat, individual, pe jucătorii lui Dan Petrescu şi a sărbătorit alături de ei.

Eduard Novak, în vestiarul lui CFR Cluj după calificarea campioanei României în grupele Conference League

Ministrul Sportului nu le-a uitat nici pe celelalte două echipe din Liga 1 care s-au luptat pentru calificare. A avut un mesaj, în limba română şi maghiară, pentru FCSB şi Universitatea Craiova.

Cele mai frumoase victorii sunt cele obținute în ultimul minut. Felicitări, CFR Cluj și FCSB, pentru calificarea în grupele Conference League! Capul sus, Craiova! Ați luptat minunat!„, a transmis Eduard Novak pe contul său de Facebook.

Reclamă

Cristi Balaj a făcut dezvăluiri fabuloase şi a spus că a luat sedative înaintea partidei. Iar la finalul s-a bucurat în braţele ministrului Sportului.

M-a rugat mama să-mi cumpăr sedative naturale și le-am folosit încă dinaintea meciului. Sunt vesel pentru că am câștigat, nu pentru că le-am luat. La gol am sărit în brațele domnnului ministru Novak. Eram greu de controlat, trebuia să mă țină. A zis că o să câștigăm, a vrut să se califice toate echipele.

Norocul acesta se întoarce, când faci tot ce depinde de tine vin rezultatele. A fost o pregătire corectă, cantonament, deplasări, condiții bune, ne onorăm și datoriile financiare față de jucători în viitorul apropiat.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem în grupe și vom avea încasări. Banii i-ar fi primit oricum, doar îi vor lua mai repede. Datoriile sunt în majoritatea lor către finanțator și el nu vrea să le încaseze, vrea să susțină clubul”, a afirmat Balaj la orangesport.ro.

La Cluj-Napoca, golul victoriei a fost marcat de Cvek, în minutul 90. Acesta a reuşit o execuţie fabuloasă, din semi-foarfecă, şi a trimis-o pe CFR în grupele Conference League.

FCSB și CFR Cluj, în urna a doua la tragerea la sorți pentru grupele Conference League

FCSB și CFR Cluj s-au calificat dramatic în grupele Conference League, unde vor fi în urna a doua la tragerea la sorți.

Urna 1: Villarreal, FC Basel, Slavia Praga, Young Boys, Alkmaar, Gent, Bașakșehir, Maccabi Tel-Aviv

Urna 2: Partizan Belgrad, West Ham, CFR Cluj, Molde, FCSB, Rapid Viena, Fiorentina, FC Koln

Urna 3: Apollon, Hapoel Beer Sheva, Slovan Bratislava, Dudelange, Zalgiris, Austria Viena, Zurich, Shamrock Rovers

Urna 4: Linfield, Sivasspor, Dnipro, Slovacko, Silkeborg, Djugardens, Pyunik, Ballkani

Reclamă

FCSB și CFR vor încasa câte 2,94 milioane de euro pentru calificarea în grupele Conference League. Cele două echipe românești avea deja asigurate câte 550.000 de euro pentru parcursul până în play-off.

Recomandări
  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!
  • Eduard Novak a sărbătorit calificarea lui CFR Cluj în grupele Conference League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și