Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali pregăteşte noi transferuri pentru grupele Conference League: „Asta vreau!”. Anunţul făcut de patronul FCSB

Antena Sport Publicat: 26 august 2022, 12:09 / Actualizat: 15 ianuarie 2024, 23:49

Reclamă
Gigi Becali pregăteşte noi transferuri pentru grupele Conference League: „Asta vreau!. Anunţul făcut de patronul FCSB

Gigi Becali vrea să facă un nou transfer la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui meci / Hepta

Gigi Becali pregăteşte noi transferuri pentru grupele Conference League. În exclusivitate pentru Antena Sport, patronul de la FCSB a anunţat că îşi doreşte un nou fundaş, dar şi un atacant cu experienţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera vrea să îi îndeplinească dorinţele lui Nicolae Dică, care a cerut transferuri după calificarea în grupele Conference League. Alexandru Ișfan, „perla” de la FC Argeş, nu se află în acest moment pe lista lui Gigi Becali.

Gigi Becali pregăteşte noi transferuri pentru grupele Conference League

„Sunt bine, sunt bine acum. N-am ce să fac. Echipa e puterică. Îmi mai trebuie un atacant şi un fundaş. Nu mă gândesc la Alexandru Ișfan. Vreau un atacant cu experienţă, puternic!”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Până acum, FCSB a realizat 9 transferuri în această vară: David Miculescu (21 de ani), Bogdan Rusu (32 de ani), Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani), Marco Dulca (23 de ani), Rachid Bouhenna (31 de ani), Joyskim Dawa (26 de ani), Joonas Tamm (30 de ani) și Vadim Rață (29 de ani).

Nicolae Dică i-a cerut transferuri lui Gigi Becali

Nicolae Dică a vorbit despre nevoia de noi transferuri, după Viking – FCSB 1-3. Antrenorul celor de la FCSB a anunţat că mai vrea un atacant.

Reclamă

„Da, îmi doresc transferuri. Mai vreau un atacant și un fundaș central. Mi-aș dori. Sperăm să se întâmple. Dacă nu, voi merge în continuare cu cei pe care îi am la dispoziție. Am jucat cu jucători de 2000, 2001, 2002, 2003 titulari.

Îmi place să le dau încredere pentru că dau totul pentru echipă. Nu mă pot supăra pe ei când greșesc. Eu mă supăr când nu au reacție, nu că nu dau un gol în vinclu„, a spus Nicolae Dică.

Aroganța lui Mihai Stoica după ce FCSB s-a calificat în grupele Conference League

Mihai Stoica a avut o aroganță teribilă la adresa celor de la Viking, după ce FCSB s-a calificat în grupele Conference League. MM e sigur că roș-albaștrii vor umple Arena Națională la fiecare meci din grupe.

Reclamă 4 / 0/3

„Prea au fost toate împotriva noastră la București! Prima licărire a fost când s-a amânat meciul de la Botoșani, am zis că poate reușim să ne refacem fizic, dacă mental e greu să te refaci. FC Nema Talent ăștia au scos Sparta Praga. Nu e o echipă de neglijat la nivel de Conference League!

Coman a fost omul meciului! Începe să arate exact a ce dorim noi. Azi a fost MVP, eu așa l-am văzut. A făcut un meci perfect!

Nici nu vreau să mă gândesc la primul meci pe Arena Națională în grupe, batem recordul, va fi sold out! Suporterii au din nou motive să fie mândri că echipa lor e în grupele unei competiții continentale. Vrem să arătăm ce înseamnă Steaua în România, să suntem continuatoarea!„, a spus Mihai Stoica, conform oranegsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și