Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali pregăteşte noi transferuri pentru grupele Conference League: „Asta vreau!”. Anunţul făcut de patronul FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 august 2022, 12:09 / Actualizat: 15 ianuarie 2024, 23:49

Gigi Becali pregăteşte noi transferuri pentru grupele Conference League: „Asta vreau!. Anunţul făcut de patronul FCSB

Gigi Becali vrea să facă un nou transfer la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui meci / Hepta

Gigi Becali pregăteşte noi transferuri pentru grupele Conference League. În exclusivitate pentru Antena Sport, patronul de la FCSB a anunţat că îşi doreşte un nou fundaş, dar şi un atacant cu experienţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera vrea să îi îndeplinească dorinţele lui Nicolae Dică, care a cerut transferuri după calificarea în grupele Conference League. Alexandru Ișfan, „perla” de la FC Argeş, nu se află în acest moment pe lista lui Gigi Becali.

Gigi Becali pregăteşte noi transferuri pentru grupele Conference League

„Sunt bine, sunt bine acum. N-am ce să fac. Echipa e puterică. Îmi mai trebuie un atacant şi un fundaş. Nu mă gândesc la Alexandru Ișfan. Vreau un atacant cu experienţă, puternic!”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Până acum, FCSB a realizat 9 transferuri în această vară: David Miculescu (21 de ani), Bogdan Rusu (32 de ani), Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani), Marco Dulca (23 de ani), Rachid Bouhenna (31 de ani), Joyskim Dawa (26 de ani), Joonas Tamm (30 de ani) și Vadim Rață (29 de ani).

Nicolae Dică i-a cerut transferuri lui Gigi Becali

Nicolae Dică a vorbit despre nevoia de noi transferuri, după Viking – FCSB 1-3. Antrenorul celor de la FCSB a anunţat că mai vrea un atacant.

Reclamă

„Da, îmi doresc transferuri. Mai vreau un atacant și un fundaș central. Mi-aș dori. Sperăm să se întâmple. Dacă nu, voi merge în continuare cu cei pe care îi am la dispoziție. Am jucat cu jucători de 2000, 2001, 2002, 2003 titulari.

Îmi place să le dau încredere pentru că dau totul pentru echipă. Nu mă pot supăra pe ei când greșesc. Eu mă supăr când nu au reacție, nu că nu dau un gol în vinclu„, a spus Nicolae Dică.

Aroganța lui Mihai Stoica după ce FCSB s-a calificat în grupele Conference League

Mihai Stoica a avut o aroganță teribilă la adresa celor de la Viking, după ce FCSB s-a calificat în grupele Conference League. MM e sigur că roș-albaștrii vor umple Arena Națională la fiecare meci din grupe.

Reclamă 4 / 0/3

„Prea au fost toate împotriva noastră la București! Prima licărire a fost când s-a amânat meciul de la Botoșani, am zis că poate reușim să ne refacem fizic, dacă mental e greu să te refaci. FC Nema Talent ăștia au scos Sparta Praga. Nu e o echipă de neglijat la nivel de Conference League!

Coman a fost omul meciului! Începe să arate exact a ce dorim noi. Azi a fost MVP, eu așa l-am văzut. A făcut un meci perfect!

Nici nu vreau să mă gândesc la primul meci pe Arena Națională în grupe, batem recordul, va fi sold out! Suporterii au din nou motive să fie mândri că echipa lor e în grupele unei competiții continentale. Vrem să arătăm ce înseamnă Steaua în România, să suntem continuatoarea!„, a spus Mihai Stoica, conform oranegsport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și