Închide meniul

Gică Hagi, mesaje pentru Nicolae Dică şi Dan Petrescu după calificarea în grupele Conference League: „Merită!”. Ce a spus „Regele” despre Ianis Hagi

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 august 2022, 15:27

Reclamă
Gică Hagi, mesaje pentru Nicolae Dică şi Dan Petrescu după calificarea în grupele Conference League: „Merită!. Ce a spus „Regele despre Ianis Hagi

Gică Hagi, concluzii după Farul - FC Argeş 3-0. Ce a declarat managerul liderului Ligii 1

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Gică Hagi le-a trimis mesaje de felicitare lui Nicolae Dică şi Dan Petrescu. Totul după ce FCSB şi CFR Cluj au obţinut calificarea în grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regele” este fericit că România are din nou două reprezentante în grupele unei competiţii continentale. Totuşi, îi pare rău de Universitatea Craiova, care a fost eliminată la lovituri de departajare de Hapoel Beer Sheva.

Gică Hagi, mesaje pentru Nicolae Dică şi Dan Petrescu după calificarea în grupele Conference League

FCSB şi CFR Cluj s-au calificat la ultima fază a partidelor cu Viking, respectiv Maribor. Ambele meciuri păreau a intra în prelungiri. Risto Radunovic a declanşat fiesta roş-albastră cu golul din penalty, din minutul 90+4. În Gruia, Cvek a înscris cu o execuţie de senzaţie, în minutul 90, din semi-foarfecă!

Păcat de Craiova, meritau şi ei. S-au prezentat foarte bine. Chiar dacă în fotbal există mici detalii… şi în tur, şi în retur. Dar practic, la capăt, când s-a terminat, au făcut faţă. Ne bucurăm că sunt două echipe în grupe, e un semnal bun. Foarte bine, felicitările mele. Şi Craiovei, pentru că şi Craiova merita să intre.

Merită toţi antrenorii care au fost (n.r. felicitări), inclusiv şi Dică… merită! Antrenorilor care s-au calificat le-am urat felicitările mele şi tot ce trebuia, la amândoi„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Reclamă

Fostul jucător de la Barcelona şi Real Madrid este atent şi la meciurile din Champions League. Echipa lui Ianis Hagi, Rangers, a fost repartizată în grupa A, alături de Ajax, Liverpool şi Napoli. Din păcate, fiul lui Gică Hagi are şanse minime să joace în acest an. Se recuperează după o operaţie.

Frumoasă (n.r. grupa în care a fost repartizată Rangers), era bine să fie şi el acolo. E frumos, probabil o să mergem să vedem meciurile, toate„, a precizat „Regele”.

Nicolae Dică s-a prăbuşit emoţional şi a început să plângă

Nicolae Dică s-a prăbuşit emoţional şi a început să plângă după ce a calificat FCSB în grupele Conference League. FCSB s-a calificat în grupele Conference League după ce a învins, în deplasare, Viking, scor 3-1.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile şi a început să plângă la interviul dat la zona mixtă. Nicolae Dică a început să plângă în momentul în care a vorbit despre familia sa.

Dică s-a emoţionat în momentul în care a vorbit despre reacţia pe care a avut-o fiul său.

Vorbeam după meci cu soția, mi-a spus că băiatul meu a plâns de bucurie. Când vorbesc despre familie… sunt oamenii care au fost alături de mine mereu”, a spus Nicolae Dică, cu lacrimi în ochi şi cu glasul „gâtuit” de emoţie, conform gsp.ro.

Edjouma a deschis scorul în minutul 3 pentru FCSB, lovitură de cap la centrarea lui Florinel Coman. În minutul 25 portarul Târnovanu l-a agăţat în careu pe Karlsbakk şi Tripic a transformat penalty-ul acordat de arbitru. Cordea a marcat cu un şut de la distanţă în minutul 53, iar în minutul 90+4 Radunovic a transformat un penalty calificând echipa FCSB în grupele Conference League.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. Raul Silva şi Andrei Ivan au marcat pentru olteni! Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” Vezi toate știrile
Citește și