Închide meniul

Gică Hagi, mesaje pentru Nicolae Dică şi Dan Petrescu după calificarea în grupele Conference League: „Merită!”. Ce a spus „Regele” despre Ianis Hagi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 august 2022, 15:27

Gică Hagi, mesaje pentru Nicolae Dică şi Dan Petrescu după calificarea în grupele Conference League: „Merită!. Ce a spus „Regele despre Ianis Hagi

Gică Hagi, concluzii după Farul - FC Argeş 3-0. Ce a declarat managerul liderului Ligii 1

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Gică Hagi le-a trimis mesaje de felicitare lui Nicolae Dică şi Dan Petrescu. Totul după ce FCSB şi CFR Cluj au obţinut calificarea în grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regele” este fericit că România are din nou două reprezentante în grupele unei competiţii continentale. Totuşi, îi pare rău de Universitatea Craiova, care a fost eliminată la lovituri de departajare de Hapoel Beer Sheva.

Gică Hagi, mesaje pentru Nicolae Dică şi Dan Petrescu după calificarea în grupele Conference League

FCSB şi CFR Cluj s-au calificat la ultima fază a partidelor cu Viking, respectiv Maribor. Ambele meciuri păreau a intra în prelungiri. Risto Radunovic a declanşat fiesta roş-albastră cu golul din penalty, din minutul 90+4. În Gruia, Cvek a înscris cu o execuţie de senzaţie, în minutul 90, din semi-foarfecă!

Păcat de Craiova, meritau şi ei. S-au prezentat foarte bine. Chiar dacă în fotbal există mici detalii… şi în tur, şi în retur. Dar practic, la capăt, când s-a terminat, au făcut faţă. Ne bucurăm că sunt două echipe în grupe, e un semnal bun. Foarte bine, felicitările mele. Şi Craiovei, pentru că şi Craiova merita să intre.

Merită toţi antrenorii care au fost (n.r. felicitări), inclusiv şi Dică… merită! Antrenorilor care s-au calificat le-am urat felicitările mele şi tot ce trebuia, la amândoi„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Reclamă

Fostul jucător de la Barcelona şi Real Madrid este atent şi la meciurile din Champions League. Echipa lui Ianis Hagi, Rangers, a fost repartizată în grupa A, alături de Ajax, Liverpool şi Napoli. Din păcate, fiul lui Gică Hagi are şanse minime să joace în acest an. Se recuperează după o operaţie.

Frumoasă (n.r. grupa în care a fost repartizată Rangers), era bine să fie şi el acolo. E frumos, probabil o să mergem să vedem meciurile, toate„, a precizat „Regele”.

Nicolae Dică s-a prăbuşit emoţional şi a început să plângă

Nicolae Dică s-a prăbuşit emoţional şi a început să plângă după ce a calificat FCSB în grupele Conference League. FCSB s-a calificat în grupele Conference League după ce a învins, în deplasare, Viking, scor 3-1.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile şi a început să plângă la interviul dat la zona mixtă. Nicolae Dică a început să plângă în momentul în care a vorbit despre familia sa.

Dică s-a emoţionat în momentul în care a vorbit despre reacţia pe care a avut-o fiul său.

Vorbeam după meci cu soția, mi-a spus că băiatul meu a plâns de bucurie. Când vorbesc despre familie… sunt oamenii care au fost alături de mine mereu”, a spus Nicolae Dică, cu lacrimi în ochi şi cu glasul „gâtuit” de emoţie, conform gsp.ro.

Edjouma a deschis scorul în minutul 3 pentru FCSB, lovitură de cap la centrarea lui Florinel Coman. În minutul 25 portarul Târnovanu l-a agăţat în careu pe Karlsbakk şi Tripic a transformat penalty-ul acordat de arbitru. Cordea a marcat cu un şut de la distanţă în minutul 53, iar în minutul 90+4 Radunovic a transformat un penalty calificând echipa FCSB în grupele Conference League.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și