Închide meniul

Andrea Compagno, prima reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că îl va transfera cu 1.5 milioane de euro la FCSB: „Niciodată să nu renunţi!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 august 2022, 20:35

Reclamă
Andrea Compagno, prima reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că îl va transfera cu 1.5 milioane de euro la FCSB: „Niciodată să nu renunţi!

Andrea Compagno e golgheterul de la FC U Craiova 1948

Andrea Compagno, într-un meci pentru FC U Craiova 1948 / Hepta

Andrea Compagno a oferit prima reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că îl va transfera cu 1.5 milioane de euro la FCSB. Atacantul italian a vorbit despre perioada petrecută la FC U Craiova 1948, grupare la care a ajuns în iulie 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno va semna cu FCSB, după ce Gigi Becali a acceptat să-i plătească 1,5 milioane de euro lui Adrian Mititelu.

Andrea Compagno, prima reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că îl va transfera cu 1.5 milioane de euro la FCSB

Andrea Compagno e al doilea jucător din Liga 1 pe care Gigi Becali plătește o sumă considerabilă în această vară. În urmă cu o lună, patronul roș-albaștrilor achita 1,7 milioane de euro să-l ia pe David Miculescu de la UTA.

„Nu am semnat. În fotbal totul e vorbă până nu semnezi. După cum am zis, nu înseamnă nimic până nu semnez. Eu m-am simţit foarte bine pe teren.

Nu ai de unde să ştii ce pregăteşte viitorul. Vorbim după ce semnez. E vorba de multe sacrificii şi antrenamente. Niciodată să nu renunţi!”, a declarat Andrea Compagno, în cadrul unui interviu pentru FC U Craiova 1948.

Reclamă

500.000 de euro e cota lui Andrea Compagno. În acest sezon a marcat cinci goluri în șase partide de Liga 1 pentru FC U Craiova 1948. Vârful are în total 26 de reușite și cinci assist-uri pentru olteni.

Motivul pentru care Adrian Mititelu l-a vândut pe Andrea Compagno la FCSB

Adrian Mititelu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a acceptat să-l lase să plece pe Andrea Compagno la FCSB.

Finanțatorul formației din Bănie a recunoscut că suma de 1,5 milioane de euro oferită de FCSB a fost prea mare pentru a fi refuzată. Mititelu abia aștepta să-i mai și intre bani în conturi.

Reclamă 4 / 0/3

„Există posibilitatea foarte mare ca Andrea Compagno să fie transferat la FCSB. Sincer, îmi pare foarte rău. Dacă mă întrebați ieri, sau acum o săptămână, sau o lună, nu luam în calcul asta. După solicitarea pe care le-am trimis-o celor de la FCSB, împreună cu dorința jucătorului, am hotărât să schimbăm politica clubului.

Nu pot să tot bag, bag și să refuz venituri importante pentru club. Am nevoie de moral să simt că încasăm ceva, că m-am săturat zi de zi numai plăți, plăți, plăți”, a spus Adrian Mititelu, conform sport.ro.

Ce a spus Nicolae Dică despre transferul lui Andrea Compagno la FCSB

Nicolae Dică a reacționat după ce Gigi Becali a anunțat transferul lui Andrea Compagno la FCSB.

Dică e încântat de Compagno, dar a precizat că nu va sărbători până când nu îl va vedea pe atacantul italian la atrenamentele roș-albaștrilor.

„Doamne ajută să se facă! Eu cred doar când se semnează contractul. Și Safranko era aproape de noi și a semnat cu Sepsi. Să fie la antrenament. Când vine la antrenament, atunci putem spune ok.

Dacă se aduce un atacant, zâmbesc, normal, pentru că îmi doresc acest lucru. Este un jucător bun pentru campionatul României, a arătat-o la Craiova și i-a ajutat și la Liga a 2-a și în Liga 1. Are realizări și pe acest început de campionat”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă de sâmbătă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și