Închide meniul

Andrea Compagno, prima reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că îl va transfera cu 1.5 milioane de euro la FCSB: „Niciodată să nu renunţi!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 august 2022, 20:35

Andrea Compagno, prima reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că îl va transfera cu 1.5 milioane de euro la FCSB: „Niciodată să nu renunţi!

Andrea Compagno e golgheterul de la FC U Craiova 1948

Andrea Compagno, într-un meci pentru FC U Craiova 1948 / Hepta

Andrea Compagno a oferit prima reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că îl va transfera cu 1.5 milioane de euro la FCSB. Atacantul italian a vorbit despre perioada petrecută la FC U Craiova 1948, grupare la care a ajuns în iulie 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno va semna cu FCSB, după ce Gigi Becali a acceptat să-i plătească 1,5 milioane de euro lui Adrian Mititelu.

Andrea Compagno, prima reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că îl va transfera cu 1.5 milioane de euro la FCSB

Andrea Compagno e al doilea jucător din Liga 1 pe care Gigi Becali plătește o sumă considerabilă în această vară. În urmă cu o lună, patronul roș-albaștrilor achita 1,7 milioane de euro să-l ia pe David Miculescu de la UTA.

„Nu am semnat. În fotbal totul e vorbă până nu semnezi. După cum am zis, nu înseamnă nimic până nu semnez. Eu m-am simţit foarte bine pe teren.

Nu ai de unde să ştii ce pregăteşte viitorul. Vorbim după ce semnez. E vorba de multe sacrificii şi antrenamente. Niciodată să nu renunţi!”, a declarat Andrea Compagno, în cadrul unui interviu pentru FC U Craiova 1948.

Reclamă

500.000 de euro e cota lui Andrea Compagno. În acest sezon a marcat cinci goluri în șase partide de Liga 1 pentru FC U Craiova 1948. Vârful are în total 26 de reușite și cinci assist-uri pentru olteni.

Motivul pentru care Adrian Mititelu l-a vândut pe Andrea Compagno la FCSB

Adrian Mititelu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a acceptat să-l lase să plece pe Andrea Compagno la FCSB.

Finanțatorul formației din Bănie a recunoscut că suma de 1,5 milioane de euro oferită de FCSB a fost prea mare pentru a fi refuzată. Mititelu abia aștepta să-i mai și intre bani în conturi.

Reclamă 4 / 0/3

„Există posibilitatea foarte mare ca Andrea Compagno să fie transferat la FCSB. Sincer, îmi pare foarte rău. Dacă mă întrebați ieri, sau acum o săptămână, sau o lună, nu luam în calcul asta. După solicitarea pe care le-am trimis-o celor de la FCSB, împreună cu dorința jucătorului, am hotărât să schimbăm politica clubului.

Nu pot să tot bag, bag și să refuz venituri importante pentru club. Am nevoie de moral să simt că încasăm ceva, că m-am săturat zi de zi numai plăți, plăți, plăți”, a spus Adrian Mititelu, conform sport.ro.

Ce a spus Nicolae Dică despre transferul lui Andrea Compagno la FCSB

Nicolae Dică a reacționat după ce Gigi Becali a anunțat transferul lui Andrea Compagno la FCSB.

Dică e încântat de Compagno, dar a precizat că nu va sărbători până când nu îl va vedea pe atacantul italian la atrenamentele roș-albaștrilor.

„Doamne ajută să se facă! Eu cred doar când se semnează contractul. Și Safranko era aproape de noi și a semnat cu Sepsi. Să fie la antrenament. Când vine la antrenament, atunci putem spune ok.

Dacă se aduce un atacant, zâmbesc, normal, pentru că îmi doresc acest lucru. Este un jucător bun pentru campionatul României, a arătat-o la Craiova și i-a ajutat și la Liga a 2-a și în Liga 1. Are realizări și pe acest început de campionat”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă de sâmbătă.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
Vezi toate știrile
Citește și