Închide meniul
NEWS ALERT

„Sunt atât de extenuat!”. Mihai Stoica se teme că transferul lui Andrea Compagno ar putea pica: „Suma e exagerată”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 august 2022, 21:46

Reclamă
„Sunt atât de extenuat!. Mihai Stoica se teme că transferul lui Andrea Compagno ar putea pica: „Suma e exagerată

Veste uriaşă pentru Nicolae Dică

Nicolae Dică, alături de Mihai Stoica / SportPictures / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica se teme că transferul lui Andrea Compagno, de la FC U Craiova la FCSB, ar putea pica. Managerul general al roş-albaştrilor a oferit ultimele detalii despre mutarea spectaculoasă pe care o încearcă Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul vicecampioanei a anunţat că s-a înţeles cu Adrian Mititelu, dar transferul este departe de a fi finalizat. 1.5 milioane de euro este dispus să plătească latifundiarul din Pipera.

Mihai Stoica se teme că transferul lui Andrea Compagno ar putea pica

Cluburile s-au înţeles. Acordul de transfer a fost semnat, nu ne-am înţeles cu jucătorul. Sau cu agentul jucătorului. Oferta noastră e pe masa lor. Dacă o acceptă, bine, dacă nu, rămâne la Craiova. Agentul lui e străin.

Sunt atât de extenuat că nu mă mai interesează de ce (n.r.- jucătorul încă nu şi-a dat acordul), spun doar care e rezultatul la momentul ăsta. La momentul ăsta nu ne-am înţeles, iar noi mai mult decât am oferit, nu oferim. La mine toate sunt secrete ce discut, la Gigi toate se spun. Suma e exagerată, la Miculescu nu e suma exagerată„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Andrea Compagno e al doilea jucător din Liga 1 pe care Gigi Becali e dispus să plătească o sumă considerabilă în această vară. În urmă cu o lună, patronul roș-albaștrilor achita 1,7 milioane de euro să-l ia pe David Miculescu de la UTA. Atacantul italian a avut o primă reacţie şi a confirmat că transferul încă nu s-a finalizat.

Reclamă

Nu am semnat. În fotbal totul e vorbă până nu semnezi. După cum am zis, nu înseamnă nimic până nu semnez. Eu m-am simţit foarte bine pe teren.

Nu ai de unde să ştii ce pregăteşte viitorul. Vorbim după ce semnez. E vorba de multe sacrificii şi antrenamente. Niciodată să nu renunţi!”, a declarat Andrea Compagno, în cadrul unui interviu pentru FC U Craiova 1948.

500.000 de euro e cota lui Andrea Compagno. În acest sezon a marcat cinci goluri în șase partide de Liga 1 pentru FC U Craiova 1948. Vârful are în total 26 de reușite și cinci assist-uri pentru olteni.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Nicolae Dică despre transferul lui Andrea Compagno la FCSB

Nicolae Dică a reacționat după ce Gigi Becali a anunțat transferul lui Andrea Compagno la FCSB.

Dică e încântat de Compagno, dar a precizat că nu va sărbători până când nu îl va vedea pe atacantul italian la atrenamentele roș-albaștrilor.

Doamne ajută să se facă! Eu cred doar când se semnează contractul. Și Safranko era aproape de noi și a semnat cu Sepsi. Să fie la antrenament. Când vine la antrenament, atunci putem spune ok.

Dacă se aduce un atacant, zâmbesc, normal, pentru că îmi doresc acest lucru. Este un jucător bun pentru campionatul României, a arătat-o la Craiova și i-a ajutat și la Liga a 2-a și în Liga 1. Are realizări și pe acest început de campionat”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă de sâmbătă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și